Actualitate

Pronunţarea sentinţei definitive în dosarul traficanţilor de droguri a fost amânată

Natalia Bumbac

Ieri, Curtea de Apel Alba Iulia a amânat pronunţarea în dosarul de trafic de droguri în care sunt judecaţi trei hunedoreni pentru 24 octombrie a.c.
Iniţial, în această cauză au fost puse sub acuzare patru persoane. Însă, Curtea de Apel Alba Iulia a dispus ca una dintre ele să fie judecată într-un dosar disjuns, în care s-a dispus efectuarea unei expertize psihiatrice. Este vorba de Mircea Vasile Stancu, cel care a primit în prima instanţă pedeapsa cea mai grea.
Reamintim că în prima instanţă, Tribunalul Hunedoara l-a condamnat pe Mircea Vasile Stancu la patru ani şi şase luni de închisoare cu executare. Laurenţiu Gheorghe Anton şi Ioan Neguţi au fost condamnaţi la câte doi ani de închisoare cu suspendare, având termen de încercare de doi ani. Deveanca Roxana Căpăţână a primit o pedeapsă de doi ani şi şase luni de închisoare cu suspendare, termenul de încercare fiind tot de doi ani.
Acuzaţiile din acest dosar sunt de trafic de droguri, introducere în ţară de droguri de risc şi deţinere de droguri pentru consumul propriu. Roxana Căpăţână a fost reţinută în urma unei acţiuni derulate în 23 februarie 2018, pe Drumul Naţional 7, în judeţul Vâlcea. În autoturismul condus de un tânăr, în care aceasta se afla, a fost găsită o cantitate de 200 grame „materie vegetală de culoare verde-oliv cu miros specific – cannabis, precum şi un număr de nouă bile din material plastic ce conţin substanţă pulverulentă de culoare albă, ce pare a fi cocaină”, informează DIICOT.
Deveanca a declarat că a primit drogurile în ziua precedentă de la o persoană necunoscută din Petroşani, pe raza municipiului Deva, şi că, la indicaţiile individului respectiv, ar fi urmat să le transporte în Bucureşti, pentru a le oferi unei a treia persoane.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

12 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

12 ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

12 ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

12 ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

12 ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

12 ore ago