PRM trage sã intre din nou în Parlament

Nicolle Ebner

Conducerea judeţeană a PRM Hunedoara a încheiat suita întâlnirilor de lucru cu reprezentanţii filialelor locale din zonele Brad, Orăştie, Deva, Haţeg, Hunedoara şi Petroşani. Întâlnirile au avut ca scop analiza rezultatelor obţinute la alegerile desfăşurate în 2008-2009, precum şi stabilirea unei strategii, pe baza căreia PRM Hunedoara să-şi atingă obiectivul principal, acela de a contribui esenţial, pentru ca PRM să redevină, din 2012, partid parlamentar.

Pregătiri pentru alegerile din 2012

Întâlnirile de lucru au fost încheiate la Petroşani, unde Biroul Executiv Judeţean PRM Hunedoara a participat la o rundă de dezbateri cu reprezentanţii filialelor din Valea Jiului. Direcţiile de acţiune stabilite pentru următorii doi ani, convenite de comun acord cu toţi participanţii, vizează monitorizarea mai atentă a activităţilor desfăşurate la nivelul primăriilor şi consiliilor locale; informarea promptă a locuitorilor despre orice aspect de interes referitor la activitatea de administraţie publică; mai multă fermitate în cazul oricăror excese, nereguli sau abuzuri ale autorităţilor şi administraţiilor locale; înlocuirea consilierilor care nu-şi fac datoria faţă de PRM, partidul care i-a propulsat, şi faţă de cetăţenii care i-au ales. Măsurile stabilite au ca obiectiv general, alegerile locale şi parlamentare din anul 2012. Conducerea judeţeană PRM Hunedoara a ajuns la concluzia că, în condiţiile în care starea de derută, de dezamăgire şi chiar de disperare din rândul populaţiei este în creştere, peremiştii din Hunedoara trebuie să devină principalul colector al voturilor date de cei nemulţumiţi. “Am recomandat fiecărei filiale în parte să identifice şi să convingă pe cei care au votat Partidul România Mare la alegerile europarlamentare şi prezidenţiale, să acorde votul lor PRM-ului şi la alegerile locale din 2012. Vizăm, de asemenea, obţinerea a cel puţin un post de consilier în fiecare consiliu local, ca şi condiţie preliminară intrării PRM-ului în Parlament, în 2012”, a declarat Costel Avram, preşedintele filialei judeţene PRM Hunedoara.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban   Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru această…

13 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Jaf la drumul mare are loc într-o localitate situată la poalele mun­ților din sudul jude­țului.…

21 de ore ago

Bulina albă

Camelia Bedea, primarul comunei Vălișoara Pentru că a lansat îndemnul ca cetățenii să ajute familiile…

21 de ore ago

Bulina neagră

Nicolae F., din municipiul Vulcan Pentru că se află în stare de arest preventiv, fiind…

21 de ore ago

O Pediatrie Nouă la Deva, în luna cadourilor

Adriana Năstase Administratorul public al județului, Costel Avram (foto), a afirmat recent la ședința de…

21 de ore ago

Beat, fără permis de conducere, s-a băgat cu mașina într-un stâlp

Un hunedorean s-a urcat băut la volanul mașinii, deși nu avea permis de conducere și,…

21 de ore ago