Categories: Eveniment

Prinşi în timp ce încercau să spargă un magazin

Doi tineri vulcăneni, ambii în vârstă de 20 de ani, au fost văzuţi de poliţiştii petroşăneni în timp ce încercau să spargă un magazin din municipiul Petroşani. Cei doi au încercat să fugă, însă unul dintre ei a fost prins.
„La vederea echipajului de poliţie, cele două persoane au fugit în direcţii diferite, poliţiştii pornind în urmărirea acestora, şi reuşind prinderea unuia dintre suspecţi, un tânăr în vârstă de 20 ani, din municipiul Vulcan. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Petroşani au stabilit că cel de-al doilea suspect de comiterea faptei este un alt tânăr în vârstă de 20 de ani, tot din municipiul Vulcan”, a declarat subcomisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. După ce oamenii legii au întocmit dosar penal pentru tentativă de furt calificat, în urma administrării probelor s-a descoperit că unul dintre cei doi, în noaptea de 24/25 aprilie a.c., a mai furat din patru societăţi comerciale din Petroşani, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 11.000 de lei.
În final, procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani a dispus cercetarea celor doi suspecţi în stare de libertate. (L. Goangă)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Corvinul Hunedoara a primit licența de participare în competițiile europene

Joi, 23 mai, UEFA a comunicat Federației Române de Fotbal decizia cu privire la solicitarea…

22 de ore ago

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban   Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu”  Hunedoara  Deva pentru lecturare…

o zi ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că la o unitate sanitară de pe la noi se în­tâmplă lucruri tare…

2 zile ago

O nouă Secţie de Radiologie şi Imagistică Medicală, inaugurată la Spitalul Judeţean Deva

O nouă Secţie de Radiologie şi Imagistică Medicală a fost inaugurată ieri în corpul nou…

2 zile ago

Bulina albă

Prof. Mihaela Marița, Liceul Tehnologic ”Dimitrie Leonida” din Petroșani Pentru organizarea unui simpozion internațional la…

2 zile ago

Bulina neagră

Dan Vîlceanu, deputat Pentru că l-a mușcat pe deputatul Florin Roman, cei doi încăierându-se chiar…

2 zile ago