Categories: Eveniment

Instanţa i-a respins contestaţia

Loredana Goangă

Ieri, Tribunalul Hunedoara a respins ca nefondată contestaţia lui Gabriel Neamţu, (foto) tânărul care în urmă cu aproape doi ani şi-a omorât doi prieteni, din cauză că s-a urcat beat la volan.
Acesta a atacat soluţia Judecătoriei Hunedoara, după ce magistraţii de acolo au constatat legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul întocmit de Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara. Astfel, tânărul a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducerea autovehiculului sub influenţa alcoolului.
A combinat
alcoolul cu viteza
În luna septembrie 2012, Gabriel Neamţu, împreună cu patru prieteni, au fost implicaţi într-un grav accident de circulaţie care s-a sfârşit tragic pentru doi dintre băieţi. Nenorocirea a avut loc în zona Izvor, la intrare în Hunedoara, într-o zonă neiluminată şi cu mulţi copaci. Beat peste măsură, Gabriel Neamţu s-a urcat la volan şi din cauza vitezei mult prea mari, acesta s-a izbit de un pom. Într-o fracţiune de secundă, distracţia şi teribilismul pe care îl simţeau în momentul în care maşina gonea cu peste 150 de kilometri la oră, le-au fost fatale. În urma impactului, maşina, marca Audi, s-a rupt pur şi simplu în două, motorul fiind aruncat la circa 40 de metri distanţă, pe şosea, iar una dintre victime avea piciorul zdrobit sub fiarele maşinii. Gîlă Narcis (21 de ani) şi Tender Flavius (25 de ani) au murit striviţi între fiarele contorsionate, iar ceilalţi doi pasageri şi şoferul au fost transportaţi de urgenţă la spital.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu”  Hunedoara  Deva pentru lecturare în…

3 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun gurile rele din sudul județului nostru cum că un individ uns cu toate alifiile,…

13 ore ago

Bulina albă

Geanina Marin Diu, profesor la Grădinița PP3 din Petroșani Pentru organizarea unui spectacol caritabil în…

13 ore ago

Bulina neagră

Marius Ș., din municipiul Lupeni Pentru că a fost condamnat la închisoare după ce a…

13 ore ago

Dragoste cu năbădăi între doi foști soți din Vulcan

Ea a invocat faptul că este o victimă a partenerului, că este abuzată fizic și…

13 ore ago

Amintirea unui cântec frânt…

Biblioteca Județeană „Ovid Densu­sianu” Hunedoara – Deva, cu sprijinul Consiliului Județean Hunedoara, a organizat un…

13 ore ago