Categories: Actualitate

Prins că a fugit din subteran, un miner şi-a bătut şeful

Individul era angajat la EM Livezeni şi a fost trimis în judecată pentru purtare abuzivă, ameninţare şi loviri. Magistraţii l-au condamnat la o pedeapsă prea blândă în comparaţie cu faptele comise au considerat procurorii.
Anchetatorii au stabilit că bărbatul şi-a lovit şi ameninţat cu moartea condu­că­torul formaţiei de lucru, pentru a-l determina să nu raporteze că a fugit de la locul de muncă din subteran. ”Inculpatul, mun­citor necalificat în cadrul EM Live­zeni, s-a prezentat la serviciu, în schim­bul III, iar în timpul programului de lucru, în exercitarea atribuţiilor care îi reveneau în calitate de conducător formaţie de lucru (CFL), inginerul a verificat prezenţa la post a inculpatului, ocazie cu care a constat că acesta nu se află la locul de muncă. Faţă de lipsa inculpatului de la locul de muncă, persoana vătămată a efec­tuat verificări şi a constatat că in­culpatul a ieşit la suprafaţă”, se arată în sesizare.
După terminarea schimbului III, în jurul orei 0.30 – 0.40, în timp ce ”cefelistul” era în vestiarul unităţii, minerul agresor a aflat că va fi raportat pentru chiul şi şi-a lovit superiorul cu pumnul în zona feţei. Ceilalţi mineri aflaţi de faţă au intervenit, iar individul a fugit, dar nu înainte de al ameninţa că îl omoară şi va plăti pensie alimentară copiilor lui. Adrian I. a negat tot timpul că şi-a lovit superiorul, sus­ţinând că doar l-a înjurat şi împins. Judecătorii l-au condamnat la amendă penală de 3300 lei corespunzând unui număr de 220 zile-amendă. Procurorii au făcut apel la sentinţă, însă Curtea de Apel Alba Iulia a menţinut soluţia magis­tra­ţilor Judecătoriei Petroşani. (M. Gânju)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu”  Hunedoara  Deva pentru lecturare în…

12 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun gurile rele din sudul județului nostru cum că un individ uns cu toate alifiile,…

22 de ore ago

Bulina albă

Geanina Marin Diu, profesor la Grădinița PP3 din Petroșani Pentru organizarea unui spectacol caritabil în…

22 de ore ago

Bulina neagră

Marius Ș., din municipiul Lupeni Pentru că a fost condamnat la închisoare după ce a…

22 de ore ago

Dragoste cu năbădăi între doi foști soți din Vulcan

Ea a invocat faptul că este o victimă a partenerului, că este abuzată fizic și…

22 de ore ago

Amintirea unui cântec frânt…

Biblioteca Județeană „Ovid Densu­sianu” Hunedoara – Deva, cu sprijinul Consiliului Județean Hunedoara, a organizat un…

22 de ore ago