Categories: ActualitateFlash

Primarul şi viceprimarul din Vulcan, excluşi din PDL

Anamaria Nedelcoff

Primarul şi viceprimarul municipiului Vulcan, Gheorghe Ile şi Angela Stoica (foto), au fost excluşi din PDL, sâmbătă, în urma unei decizii a Biroului Permanent Judeţean al PDL, ca urmare a anunţului lor de a candida la alegerile din iunie din partea USL. În cadrul aceleiaşi şedinţe s-a hotărât dizolvarea Birourilor Permanente Locale ale PDL din Petrila şi Vulcan. Preşedinte interimar al BPL Petrila a fost desemnat primarul Ilie Păducel, iar al BPL Vulcan, consilierul local Constantin Cocoşi-Vârtopeanu.

Abateri grave de la principiile politice
„Am luat aceste hotărâri pentru că am constatat abateri grave de la principiile noastre politice. Gravitatea abaterilor constă, cu precădere, în înşelarea aşteptărilor cetăţenilor care au mandatat în consiliile locale persoanele excluse astăzi din PDL şi care le-au acordat încrederea lor, odată cu votul dat partidului nostru. Şi, nu în ultimul rând, BPJ Hunedoara consideră că interesele politice conjuncturale ori personale nu pot fi puse mai presus de principiile şi valorile promovate în echipa noastră actuală, a organizaţiei judeţene Hunedoara a PDL”, a declarat Dorin Gligor, preşedintele PDL Hunedoara.
Viceprimarul din Vulcan, Angela Stoica, a precizat că ea se aştepta la această decizie, dar nu regretă hotărârea de a pleca din PDL. ”Excluderea mea din PDL este un lucru normal, mă aşteptam la această decizie. Eu am fost în PDL, nu am dreptul să le contest decizia, nu mă voi ţigăni cu ei. Eu nu mă dau în lături de la hotărârea mea, am puterea de a-mi suporta deciziile şi consecinţele lor”, a declarat, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN, Angela Stoica.

La Petrila, conflictul nu s-a stins
La Petrila, conflictul dintre administratorul public al localităţii, Dorin Curtean, care a dorit să candideze la primărie din partea PDL, şi primarul în funcţie, Ilie Păducel, pare să nu fi luat sfârşit. ”Desfiinţarea BPL Petrila este o decizie la care ne aşteptam, cam aşa se procedează când cuiva nu-i convine ceva. Noi nu vrem să plecăm din PDL, suntem membri ai PDL, am construit ceva aici, în Petrila. Dar nu vom colabora niciodată cu domnul Ilie Păducel. Probabil că dumnealui se va trezi la realitate şi nu va mai candida la primărie”, a declarat Dorin Curtean.
Ilie Păducel a catalogat decizia BPJ a PDL ca fiind una corectă. ”Este o decizie justă, BPJ a dat dovadă de maturitate politică. Este păcat că o parte din membri au încercat să bulverseze activitatea biroului şi nu au ţinut cont de hotărârea privind candidatura mea la primărie. Cei care au fost împotriva deciziei cu privire la candidatura mea nu au fost excluşi din PDL, vor rămâne în continuare membri de partid. Asta, dacă şi ei şi-o doresc. Dacă vor să plece, pot să plece”, a declarat primarul Ilie Păducel.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • "Oameni politici" cu principii si ideologie nu gluma.De ce nu se aduna toate "tirfele politice" intr-un singur partid:sa zicem "THE BITCHES PARTY" ?.Macar stim o treaba: votam protejat pentru o societate sanatoasa.cceekn

  • Johann esti disperat ca pierzi locul de consilier local in Vulcan ,Angela Stoica va curata PSD de impostori, nu mai critica decizile partidului daca vrei sa mai stai in partid .

  • "PEMA" cu cine ma confunzi ?Cu cleptomanul Barbu,cu,mesterul de cratere Muresan,Duna al mic care da locuinte sociale cu "pinca" sau cu cine ? Te-am mai intrebat,ai viziuni de "mama Omida" ? Ai dat in bobi si m-ai vazut consilier ? Revino-ti fata sau femeie ce esti,fa-te bine !

Recent Posts

A cucerit Everestul!

Alpinistul Adrian Ahriţculesei, din Petroşani, a cucerit vârful Everest (8.848 m), potrivit unui anunţ făcut…

7 ore ago

Cum să alegi ochelarii de soare vara aceasta

Fie că vorbim de ochelari de soare pentru bărbați sau femei, aceștia sunt mai mult…

7 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj din zonă a încercat să cum­pere niște voturi de…

o zi ago

ADR Vest: Urgența din Deva, exemplu de bune practici la nivelul Regiunii Vest

Șeful județului a vizitat, ieri, noua Uni­tate de Primiri Urgențe a Spitalului Jude­țean de Urgență…

o zi ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenor Corvinul Hunedoara Pentru că echipa pe care o conduce a reușit o…

o zi ago

Bulina neagră

Silviu R., din municipiul Deva Pentru că a fost trimis în judecată, după ce a…

o zi ago