Primarul a găsit soluţia!

În anul şcolar 2021-2022, elevii de la Şcoala Gimnazială ,,Andrei Şaguna” îşi vor desfăşura cursurile într-o clădire a Liceului de Arte ,,Sigismund Toduţă”, pentru că uni­tatea de învăţământ intră în reabilitare.
„În urma întâlnirilor pe care le-am avut cu reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Ju­de­ţean Hunedoara şi cu o parte dintre di­rec­torii unităţilor de învăţământ din municipiul Deva s-a găsit soluţia desfăşurării orelor de curs în anul şcolar viitor pentru elevii şi ca­drele didactice de la Şcoala Gimnazială ,,Andrei Şaguna” Deva. Şcoala Gimnazială ,,Andrei Şaguna” intră în reabilitare pe fonduri europene. Procesul educaţional al elevilor se va desfăşura în clădirea Liceului de Arte ,,Sigismund Toduţă” aflată în car­ti­e­rul Progresul (fosta Şcoală generală nr. 2). Elevii din ciclul primar şi cele patru clase de a VIII-a de la Şcoala Gimnazială ,,Andrei Şaguna” vor avea cursuri de dimineaţa, iar cei din clasele V-VII de după-amiaza.
Cele cinci grupe de grădiniţă de la Şcoala Gimnazială ,,Andrei Şaguna” îşi vor des­fă­şura activitatea (program de dimineaţă) în cadrul Liceului Teoretic “Teglas Gabor” din Deva unde vor beneficia de toate condiţiile necesare.
Le mulţumesc tuturor celor care s-au implicat pentru a putea găsi cea mai bună variantă pentru desfăşurarea orelor de curs a elevilor de la Şcoala Gimnazială ,,Andrei Şaguna”.Le mulţumesc elevilor şi cadrelor didactice de la Şcoala Gimnazială ,,Andrei Şaguna” şi părinţilor pentru înţelegerea de care au dat dovadă.La finalul lucrărilor de rea­bilitare, ,,Andrei Şaguna” va fi o şcoală mo­dernă cu o infrastructură educaţională de calitate”, a spus Florin Oancea, edilul şef al Devei. (A. Năstase)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

o zi ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

o zi ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

o zi ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

o zi ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

o zi ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

o zi ago