Categories: ActualitateFlash

Prefectul Attila Dezsi, propus Secretar General al Guvernului

Carmen Cosman

Prefectul de Hunedoara, Attila Dezsi (foto), ar putea ajunge pe funcţia de secretar general al guvernului, el fiind propus de către UDMR pentru acest post.

Ieri, în urma negocierilor dintre PDL şi UDMR, s-a stabilit că Vasile Blaga va fi susţinut de Coaliţie pentru şefia Senatului, iar UDMR va prelua conducerea Secretariatului General al Guvernului (SGG). În aceste condiţii, UDMR a venit cu propunerea ca prefectul de Hunedoara să ocupe acest post. Postul de şef al SGG este vacant, după ce premierul Emil Boc a demis-o, săptămâna trecută, pe Daniela Andreescu din această funcţie, din cauza unor indicii că ea ar fi într-o stare de conflict de interese.
Dacă Attila Dezsi va pleca de la Prefectură, postul de prefect revine tot UDMR. Deocamdată, liderii Uniunii nu vorbesc despre posibilul înlocuitor al acestuia, dar se pare că există trei sau patru variante în acest caz. Attila Dezsi a fost numit în funcţia de prefect al judeţului Hunedoara pe 6 ianuarie 2010. În perioada 2006-2008, a deţinut funcţia de subprefect, iar până să fie numit prefect, şi-a desfăşurat activitatea ca inspector guvernamental în judeţul Covasna.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • ce fata de bozgor terminat ai. udmr sunteti de cacat si nu va mai scoate nimeni de acolo . adio 5% la urmatoarele alegeri, in har si cov toti traiesc in saracie iar voi va imbogatiti ca porcii prin functii si onoruri.

  • cip scumpule esti un nemernic "first class"...daca esti atat de mare de ce nu iti asumi cuvinte ca bozgor fara anonimat. spune-o deschis fara ascunzisuri. oricum dezsi este, poate, un cetatean roman mai bun ca tine de o mie de ori. daca ai o farama de onoare in tine ar trebui sa te scuipi singur in oglinda.

  • "Pacat " ca pleaca, felicitari , insa, daca v-a ocupa noua functie!
    Multi "conationali" de ai nostri, insa nu se ridica la nivelul calitatilor acestui "etinic" de al nostru.
    Sa speram , ca va fi o figura mai interesanta decit alti conjudeteni de ai nostri ,care au fost promovati pe "plaiurile dimbovitene" !!

  • sever mateuca cred ca esti un acolit al udmr care s-a bagat ca musca ..... asa ca taci ca mai bine faci. daca tacea-i filozof ramanaeai. hai pa ca-mi pierd timpu cu toti prostanii.

  • Cip cred ca tu esti un nesimtit, du-te la vadim si la alti ca el, unguri sunt mai de cuvant decat noi romani.
    Stergel la fund pe molot, borbeanu si omul de cultura de la teatru(un incult) nelu ardeleanu

  • ba voi astia care ma criticati ati uitat de unde va trageti . ati uitat ca sunteti roamni, v-ati uitat starmosii care au varsat sangele pentru acest pamant? voi stiti ce au facut ungurii au omorat romani, au distrus biserici, manastiri, au alungat romanii din har, cov, impun limba lor cu forta, nu mai esti angajat daca nu stii limba maghiara, au scris in ungureste pe toate primariile , folosesc banii publici pentru adunarile lor extremiste ......etc si voi imi spuneti mie cine sunt ungurii. sunt si unguri de treaba poate majoritatea dar astia care ne subjuga si pe noi si pe ei ne conduc.nici macar nu respecta constitutia acesti udmr- isti si totusi au functiile cele mai inalte de ce? din cauz aunora ca noi care creduli fiind le-au dat voie, credeti ca se vor opri aici, credeti ca vor doar autonomie in tinut secuiesc nu frate ei vor transilvania si o vom pierde din cauza necredintei nostre si a poporului roman ucigas care si-a macelarit pruncii prin avort. iertati-ma dar ne meritam soarta.

  • ...se apropie ziua românilor!!!...câţi dintre noi suntem cu adevărat Români????!!!...haideţi să facem ceva pentru ţara noastră!!!....măcar să mergem toţi românii anul viitor la alegerii,ş-apoi o să-i mai vedem pe unguri la guvernare ???!!!!..niciodată!!!...dacă nu mergem ,ar fi bine să tăcem ,unii dintre noi, româniii!!!!...să luăm exemplu de la ungurii , în ziua votului!!!

  • auzi mai cip cirip, pe site nu se baga nimeni in seama, nici macar tu, pentruca este un loc public de schimb de opinii. pe de alta parte bine ti-a spus mai sus doru ca esti un nesimtit. cum poti tu sa vii sa spui ca dezsi si ai lui sunt extremisti ? tu, prin intoleranta si prostia ta ce esti de fapt ? tu vrei sa credem ca esti patriot ca mananci unguri si tigani pe paine ? de fapt esti un mizerabil nu un patriot.

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

7 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

7 ore ago