Categories: Actualitate

Dezsi este pregătit să preia şefia SGG

Carmen Cosman

Prefectul de Hunedoara, Attila Dezsi (foto), se simte pregătit să preia funcţia de secretar general al Guvernului şi spune că, dacă i se va propune oficial, nu va refuza.

Attila Dezsi a confirmat discuţiile care se poartă pentru a ocupa funcţia de secretar general al Guvernului, dar a subliniat că nu este încă oficial. Funcţia de la SGG revine UDMR, în urma negocierilor dintre PDL şi UDMR, iar liderii Uniunii au propus ca prefectul de Hunedoara să ocupe acest post. Postul respectiv a rămas vacant, după ce premierul Emil Boc a demis-o pe Daniela Andreescu de la conducerea Secretariatului General al Guvernului, pe motiv de conflict de interese. “Este doar la nivel de discuţii această funcţie pe care urmează să o ocup. Dacă voi fi propus oficial, şi premierul Emil Boc mă va numi, nu se pune problema să refuz. Pe de o parte, pentru mine este o onoare, iar pe de altă parte, eu sunt convins că voi putea să ajut mult mai mult, inclusiv judeţul, de pe această poziţie”, a declarat prefectul de Hunedoara.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Speram ca domnul Attila Dezsi sa nu uite Valea Jiului locul sau natal si sa faca tot posibilul sa ajute mineritul Vaii Jiului si Termocentralele Mintia si Paroseni. Ii dorim din suflet mult succes si sanatate sa-i dea Dumnezeu.

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

15 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

15 ore ago