Postul de vicepreşedinte de Consiliu Judeþean al lui Adrian David, în pericol

Sorina Popa05 david adrian nicolae (55)

Asociaţia Civică „Solidaritate Hunedoreană“ (ACSH) vrea să acţioneze în instanţă hotărârea Consiliului Judeţean Hunedoara, prin care Adrian David (foto) a fost desemnat să-l înlocuiască pe Tiberiu Balint în funcţia de vicepreşedinte al instituţiei.
Marin Mititelu, preşedintele ACSH, susţine că Tiberiu Balint a revenit asupra deciziei de a demisiona din funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara, ca atare, postul nu este vacant pentru a putea fi ocupat de David.  ACSH va acţiona la Tribunalul Hunedoara, la Secţia de Contencios Administrativ, hotărârea aleşilor judeţeni privind desemnarea lui Adrian David pe funcţia respectivă.
Adrian David a fost desemnat de Biroul Judeţean al PNL Hunedoara pentru a-l înlocui, interimar, pe vicepreşedintele suspendat Tiberiu Balint, acesta aflându-se în arest la domiciliu încă de la începutul lunii decembrie. Mircea Moloţ, fostul preşedinte al CJ Hunedoara şi Tiberiu Balint, vicepreşedinte suspendat al instituţiei, sunt cercetaţi, alături de alte persoane, într-un dosar de corupţie, privind fraudarea banului public. Din decembrie, Consiliul Judeţean Hunedoara este condus de Dorin Gligor, cel de-al doilea vicepreşedinte al forului judeţean.

Un gând despre „Postul de vicepreşedinte de Consiliu Judeþean al lui Adrian David, în pericol”

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.