Adrian David îi va lua locul lui Balint la Consiliul Judeţean. A doua oară a fost cu noroc

05 Adrian David cj HunedoaraSorina Popa

Consilierul judeţean liberal Adrian David (foto) a fost desemnat, ieri, de către Biroul Permanent Judeţean al PNL, cu unanimitate de voturi, candidat pentru funcţia de vicepreşedinte interimar al Consiliului Judeţean.
Dacă va fi votat, şi mai mult ca sigur aşa va fi, având în vedere că aleşii judeţeni PNL şi PDL fac legea în instituţia judeţeană, Adrian David va ocupa locul lăsat liber prin suspendarea lui Tiberiu Balint din această funcţie, ca urmare a cercetării acestuia în dosarul de corupţie în care este cercetat şi fostul preşedinte al CJ Hunedoara, Mircea Moloţ.
„A fost singura propunere, iar Adrian David a fost desemnat candidat în unanimitate. El va ocupa postul de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, pe perioada suspendării lui Tiberiu Balint. Am discutat înainte de vot cu toţi aleşii noştri judeţeni şi am ajuns la această concluzie”, a declarat deputatul Bogdan Ţîmpău, preşedintele interimar al organizaţiei judeţene Hunedoara a PNL.
Consilierul judeţean Adrian David a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că „am primit votul de încredere al colegilor. Ne dorim o bună funcţionare a instituţiei judeţene, în condiţiile în care atât preşedintele, cât şi vicepreşedintele PNL sunt suspendaţi din funcţii. Pe perioada cât voi deţine funcţia de vicepreşedinte mă voi suspenda din postul de asistent universitar de la Petroşani”.
Mâine, în şedinţa Consiliului Judeţean Hunedoara se va vota persoana care îi va lua locul suspendatului Tiberiu Balint în postul de vicepreşedinte al instituţiei.
Amintim că după ce Tiberiu Balint, arestat la domiciliu, şi-a depus în decembrie demisia din funcţiile de vicepreşedinte şi consilier al CJ Hunedora, liberalii au mai supus la vot cine să fie persoana care să-i ia locul acestuia.  Atunci a fost preferată consiliera Vetuţa Stănescu, directorul economic al spitalului judeţean, care a obţinut mai multe voturi decât Adrian David. Cum Balint şi-a retras demisia, Vetuţa Stănescu a renunţat la ideea de a mai fi vice la judeţ şi aşa liberalii au decis să-l nominalizeze pe Adrian David.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.