Liberalii s-au răzgândit, îl vor pe David vice la judeţ

05 david adrian nicolae (55)Sorina Popa

Biroul Permanent al PNL Hunedoara se va reuni iar, săptămâna viitoare, pentru a propune un nou membru ca să îi ia locul lui Tiberiu Balint, ca vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, pe perioada suspendării acestuia din funcţie.
Deputatul Bogdan Ţîmpău, cel care asigură interimatul la şefia organizaţiei judeţene Hunedoara a PNL, a declarat că Adrian David, consilier judeţean liberal de câteva luni, poate fi persoana potrivită să ocupe postul respectiv. „S-a schimbat situaţia de la votarea Vetuţei Stănescu pentru funcţia de vicepreşedinte al CJ, în locul lui Tiberiu Balint. Atunci, eram în situaţia în care Balint era demisionar, dar acum, totul trebuie reluat, deoarece colegul nostru a revenit asupra deciziei de a pleca din postul de vicepreşedinte. Asta, pentru că Vetuţa Stănescu nu poate să renunţe la funcţia de director economic de la Spitalul judeţean pentru o perioadă scurtă de timp, până revine Tiberiu Balint pe post. Aşa că, vom relua votul, se poate înscrie oricine, dintre consilierii liberali judeţeni, pentru a ocupa locul lăsat deocamdată liber de la Consiliul Judeţean”, a declarat Bogdan Ţîmpău, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.
În decembrie anul trecut, liberalii hunedoreni au votat-o pe Vetuţa Stănescu în locul lui Balint. Atunci, au fost trei propuneri în acest sens, Vetuţa Stănescu, Adrian David (foto) şi Vasile Bârea. Stănescu a câştigat în faţa celor doi colegi liberali, reuşind să strângă 15 voturi, din 29. Adrian David a primit 12 voturi, iar Vasile Bârea, două. Cu toate acestea, lucrurile au luat o altă turnură şi se pare că Adrian David va ajunge, totuşi, vicepreşedinte al CJ Hunedoara, fie şi interimar.

Un gând despre „Liberalii s-au răzgândit, îl vor pe David vice la judeţ”

  1. Extraordinar, ce descoperire, Vetuta Stanescu este directoare economica la spital! La modul firesc nu ar trebui sa fie nici consilier judetean. Eu nu inteleg de ce aceste situatii nu pot fi analizate la timp, inainte de a se lua o decizie. De ce spun asta ? Pentru ca nu evorba doar de PNL. E vorba de judetul nostru. Daca ar fi doar vicepresedentia PNL nu m-ar interesa. E treaba lor. Eu nu sunt liberal, dar vor sa puna pe cineva la gestionarea treburilor publice. In acest caz ne priveste pe toti.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.