Poliţiştii hunedoreni au făcut prăpăd cu radarele

Acţiunea s-a desfăşurat pentru a reduce numărul de accidente rutiere grave şi s-a soldat cu acordarea a 310 sancţiuni, cele mai multe fiind pentru viteză. Astfel, 132 de şoferi au fost sancţionaţi, amenzi pentru nerespectarea regimului de viteză legal stabilit, iar alţi şapte pentru depăşiri pe ”interzis”.

Nici pietonii nu au scăpat, 62 dintre ei fiind sancţionaţi pentru nerespectarea regulilor de circulaţie. ”Urmare activităţilor desfăşurate, tot în data de 06.03.2020, au fost reţinute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 21 permise de conducere, din care: 4 pentru depăşirea vitezei legal stabilite cu mai mult de 50 km/h; 6 pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor; 7 pentru depăşiri în zone şi situaţii interzise; 2 pentru consum de băuturi alcoolice iar 3 pentru alte situaţii prevăzute de lege. De asemenea, în cadrul acestei acţiuni, au fost retrase 8 certificate de înmatriculare pentru defecţiuni tehnice ale autovehiculelor şi au fost constatate mai multe infracţiuni”, a informat IPJ Hunedoara. (M. Gânju)

3 comentarii la „Poliţiştii hunedoreni au făcut prăpăd cu radarele”

  1. Pai nu astea sunt sarcinile politiei rutiere?Nu sunt platiti pentru asta?Si eu am fost azi la serviciu si am facut ce am in fisa postului.Faceti un material si despre mine?

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.