Categories: ActualitateFlash

Poliţista schioare

Livia Botici

Practică schiul de performanţă de la vârsta de 12 ani, iar în 2007 a obţinut locul cinci la Olimpiada Internaţională de Schi a Poliţiştilor, organizată în Germania.

Trofee peste trofee

În vârstă de 24 de ani, Mihaela Huda (foto), subinspector în cadrul Biroului de Combatere a Fraudelor Economico-Financiare, se poate lăuda cu faptul că este cea mai bună schioare – poliţistă. Zilele trecute, aceasta a participat la etapa naţională a Campionatului de Schi, organizată de Ministerul Administraţiei şi Internelor, în judeţul Maramureş. Evenimentul sportiv a reunit aproape 200 de participanţi, iar hunedoreanca a ieşit pe locul 1 la probele de slalom uriaş şi slalom special, la proba specială, reuşind timpi mai buni decât ai bărbaţilor participanţi. Pe toată perioada sportivă, Mihaela Huda a câştigat peste 50 de medalii şi diplome, secretul său fiind poveţele părinţilor, ambii schiori profesionişti, pasiunea, dar şi foarte multă muncă. „Pe schiuri mă simt mai în siguranţă decât pe tocuri”, mărturiseşte poliţista.

Master, poliţie, dar şi schi

Sportiva lucrează de puţin timp la Biroul de Combatere a Fraudelor Economico-Financiare, din cadrul Poliţiei municipiului Deva şi este absolventă a Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti, a Facultăţii de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii Babeş Bolyai din Cluj-Napoca. În prezent, urmează un masterat în economie la Academia de Studii Economice din Bucureşti. Atunci când nu îi anchetează pe cei care săvârşesc infracţiuni economice, Mihaela Huda se antrenează în Staţiunea Straja, pentru a fi mereu în formă, dar şi pentru a-şi doborî propriile recorduri sportive.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii că la o instituție care se ocupă cu ceva con­troale s-au adunat…

7 ore ago

Bulina albă

Daniel I. Iancu, cercetător științific la muzeul devean Pentru că va fi premiat de președintele…

7 ore ago

Bulina neagră

Nicolae P. din municipiul Petroșani Pentru că este acuzat de tentativă de omor, după ce…

7 ore ago

Șeful județului sesizează Protecţia Consumatorului şi ANRE pentru nerespectarea tarifelor la electricitate în Apuseni

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara, Laurenţiu Nistor (foto), a transmis, ieri, două sesizări către Auto­ritatea…

7 ore ago

Salvital, acțiune de Ziua Mondială a Inimii

Asociația Salvital Hunedoara în parteneriat cu Consiliul Județean Hunedoara și Primăria Deva a or­ganizat, ieri,…

7 ore ago

Firmă din Petroșani lăsată fără încasări de o manichiuristă

Tânăra învinuită de delapidare a reușit să păgubească o societate co­mercială din municipiul Petroșani, cu…

7 ore ago