Categories: Sport

SCHI ALPIN. Românca Ania Caill pe podium în Franţa

Schioare Ania Caill (foto) legitimată la Corona Braşov a reuşit două clasări pe podium la cursele de slalom super-uriaş desfăşurate miercuri la Flaine (Franţa), competiţii organizate sub egida Federaţiei Internaţionale de Schi.
În prima cursă, Caill (25 ani) a ocupat locul al doilea din 65 de concurente. Ania Caill a fost cronometrată cu timpul de 58 sec 35/100, fiind devansată de franţuzoaica Karen Smadja Clement, 58 sec 23/100, în timp ce pe locul al treilea s-a clasat bosniaca Elvedina Muzaferija, în 58 sec 43/100.
În al doilea slalom super-uriaş, Caill a ocu­pat locul al treilea din 64 de sportive care au încheiat cursa. Smadja Clement a câştigat în 59 sec 66/100, urmată de Muzaferija, 59 sec 82/100, şi de Caill, 1 min 00 sec 35/100.
Ania Caill a mai participat la două curse în Cupa Europei în acest an, tot la slalom super-uriaş, pe 4 şi 5 ianuarie, la Zinal (Elveţia), cla­sându-se pe 60, respectiv 47.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Companiile PPC din România își dezvăluie noua identitate de brand

Grupul de companii PPC din România a demarat recent prima sa campanie de imagine, marcând…

3 ore ago

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

20 de ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

20 de ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

20 de ore ago