Poftiţi la vaccin! Harta interactivă a centrelor de vaccinare

Comitetul de coordonare a vaccinării şi STS au lansat harta interactivă a centrelor de vaccinare, pe tipuri de vaccin, astfel încât orice persoană interesată poate vedea în platforma de vaccinare ce vaccin este folosit la fiecare centru, câte locuri sunt disponibile şi câte persoane sunt pe listele de aşteptare.
”Pentru a veni în sprijinul cetăţenilor, prin pre­zentarea centrelor de vaccinare pe ti­purile de vaccin administrate în România, Co­mitetul Naţional de Coordonare a Acti­vităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), cu suportul Serviciului de Telecomunicaţii Speciale (STS), a devansat implementarea acestei funcţionalităţi în platforma de programare. Astfel, la acest mo­ment, a devenit activă harta centrelor pe tipuri de vaccin şi este disponibilă pe site-ul https://vaccinare-covid.gov.ro/platforma-programare”, a transmis cei de la CNCAV.
Sursa citată a precizat că harta cuprinde toate centrele de vaccinare active în plat­formă, tipul vaccinului administrat în a­cestea, numărul locurilor disponibile şi nu­mărul persoanelor înscrise pe lista de aş­tep­tare.
Harta este interactivă şi fiecare utilizator poate filtra afişarea centrelor pe judeţe sau pe numărul locurilor disponibile. De ase­menea, sunt afişate statistici pri­vind nu­mărul total al persoanelor înscrise pe listele de aşteptare pentru fiecare dintre cele trei vaccinuri produse de companiile farma­ce­utice: Pfizer/BioNTech, Moderna şi Oxford/ AstraZeneca. (A.Năstase)

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.