PNL şi „Revoluţia bunului simţ”

 

Nicolle Ebner

Preşedintele filialei judeţene PNL Hunedoara, Mircia Muntean (foto), declară că nominalizarea de către Traian Băsescu a lui Liviu Negoiţă ca prim ministru al României, este un afront la adresa populaţiei, o diversiune politică, o frână în calea democraţiei şi a rezolvării problemelor economice ale ţării.

Ultima tentativă a lui Băsescu de a-şi păstra funcţia
„Nominalizarea lui Liviu Negoiţă ca premier împuternicit să formeze o nouă echipă guvernamentală este inutilă, deoarece va fi respinsă din nou în Parlament, în această săptămână. Această nouă nominalizare este ultima încercare a lui Traian Băsescu şi a tribului PDL de a-şi păstra cu orice preţ funcţia şi a rămâne la putere, inclusiv prin fraudă. Noi spunem că Traian Băsescu vrea un guvern organizat după modelul unei secţii de miliţie, în care toată lumea execută şi nimeni nu gândeşte. De aceea, facem un apel, ca pe 22 noiembrie, românii de bun simţ să nu se lase furaţi de sistemul nesimţit şi să iasă la vot. Îi chemăm alături de Crin Antonescu, pentru ca împreună să facem Revoluţia bunului simţ, astfel încât să scoatem România din criză, şi să-i redăm încrederea şi speranţa”, a declarat liderul liberal, în cadrul unei conferinţe de presă.

PNL vrea penalităţi fiscale pentru neplata pensiilor
Potrivit preşedintelui PNL Hunedoara, Crin Antonescu promovează  modelul german de fiscalitate, prin taxe mai mici şi redarea încrederii în investiţiile atât de necesare României. „Este cunoscut faptul că Guvernul Boc a plătit doar netul pensiilor şi salariile profesorilor. Deci, cota de impozitare aferentă nu s-a mai virat în bugetele comunităţilor, fapt ce a atras prejudicii grave tuturor administraţiilor locale care, la rândul lor au beneficiari care din acest motiv nu-şi pot plăti angajaţii. „PNL a introdus la Parlament un proiect de lege prin care cerem penalizarea statului cu 0,1/zi pentru neplata pensiilor şi salariilor, pentru că noi punem mai presus de orice interesul cetăţeanului”, a adăugat Mircia Muntean.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • am uitat in 2004 banuiesc si dvs si dl orban l ati votat pe basescu
    si atunci sa inteleg ca suntem cu toti alcoolici
    pacat ca dl orban este o persoana atat de importanta in partidul dvs

  • sa vb PNL-hd de bun simt e ca si cum vb basescu de traiul bun din romania.rusine PNL -hd.cred ca din 1269 deva nu a avut asa multi nesimtiti...si ce puii mei au "liberali"deveni cu doctrina liberala?
    daca filiala hd a PNL ar fi fost "de bun simt"l-as fi votat pe crin antonescu.scapa-ti-va de hoti si de nesimtiti!

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Unul muncește de zor iar alții se fălesc cu re­a­lizările. Asta spun bâr­fi­torii din vestul…

16 ore ago

Bulina albă

Georgeta Manolache, coordonatorul Clubului AC Străjerii Lupeni Pentru organizarea unei noi ediții a Maratonului Straja,…

16 ore ago

Bulina neagră

Laurențiu Măcinic, de 30 de ani, din București Pentru că a fost arestat preventiv de…

16 ore ago

Declic a „detonat” barajul de la Mihăileni

ONG-iștii au obținut în instanță suspendarea lucrărilor la investiția hidrotehnică   Adriana Năstase Dat ca…

16 ore ago

Polițistul acuzat de furt, condamnat pentru instigare la mărturie mincinoasă

Agentul de la Poliţia orașului Simeria fusese reclamat de proprietarul unui autoturism, parcat în zona…

16 ore ago

Șofer băut, „turnat” de propria soție

Bărbatul s-a certat cu consoarta și a plecat de acasă cu mașina cu gândul să…

16 ore ago