Categories: Eveniment

Mamă şi fiică, moarte pe DN 7

Adriana Năstase

Două femei, mamă şi fiică, din Sibiu, au murit, iar şapte persoane au fost rănite, într-un accident produs, ieri dimineaţa, la ora 5,50, pe DN 7 (DE 68), între Orăştie şi Şibot, după ce un autocar, înmatriculat în Germania şi în care aflau 28 de pasageri, a fost acroşat de un TIR.
Un echipaj SMURD şi unul de descarcerare de la ISU Hunedoara au participat la acţiunea de salvare, la acest accident rutier. Persoanele rănite au fost transportate pentru îngrijiri medicale la spitalele din Alba Iulia şi Cugir.

TIR-ul a derapat
În urma accidentului, traficul a fost blocat pe un sens de mers. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Alba, agent Iulia Haţegan, accidentul s-a produs în condiţiile în care, pe un carosabil umed, autotrenul a derapat, acroşând autocarul, care s-a răsturnat într-o parte. Autocarul venea din Germania şi se îndrepta spre Bucureşti, în autovehicul aflându-se doar cetăţeni români. Mai mulţi pasageri coborâseră la Deva cu puţin timp înainte de producerea accidentului. Victimele mai aveau de călătorit circa o oră şi jumătate până la destinaţie.

MesagerulHunedorean

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

20 de ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

20 de ore ago