Categories: Actualitate

Pleşcan, condamnat pentru că a condus fără permis

Maximilian Gânju

Tânărul din Petroşani, Daniel Ovidiu Pleşcan (foto), al cărui nume se află inclus în  trei dosare penale, a primit cinci luni de închisoare pentru că a condus un autoturism pe drumurile publice deşi avea permisul suspendat.

La această pedeapsă i s-a adăugat şi un spor, în final sentinţa fiind de 10 luni şi 20 de zile închisoare. Pedeapsa i-a fost suspendată însă, iar pe parcursul termenului de supraveghere, acesta va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile, în cadrul Primăriei municipiului Petroşani sau la Primăria Aninoasa. Pleşcan poate face apel şi mai are o condamnare cu suspendare pentru proxenetism, dictată de Tribunalul Hunedoara, însă a făcut apel iar dosarul se află pe rolul Curţii de Apel Alba Iulia. Daniel Ovidiu Pleşcan a fost prins de poliţiştii din Petroşani conducând un autoturism, iar la control, oamenii legii au descoperit că avea permisul suspendat. I-au întocmit un dosar penal care a fost preluat de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, iar mai apoi a fost trimis în judecată la Judecătoria Petroşani. În afara acestor două dosare, Daniel Ovidiu Pleşcan mai este judecat şi pentru lovirea unui poliţist.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un consiliu pestriț se anunță a fi la cârma unei urbe din sudul ju­dețului, după…

13 ore ago

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara: Avem de partea noastră experienţa administrativă, profesionalismul, priceperea, dar şi tinereţea cu viziunea inovativă

Șeful județului și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara. Laurențiu…

13 ore ago

Bulina albă

Maria Sara Lupulesc, elevă în clasa a V-a la Școala gimnazială ”I.G. Duca” din Petroșani…

13 ore ago

Bulina neagră

Aurel G. Pentru că a fost trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, după…

13 ore ago

Plângere penală împotriva celor care au modernizat telecabina de pe Dealul Cetăţii

Primarul Devei a decis că e mo­mentul să facă plângere penală împotriva celor care au…

13 ore ago