Categories: Sport

Pintilii amână proiectul unei şcoli de fotbal la Petroşani

Ciprian Marinuţ

Internaţionalul Mihai Pintilii (foto), lansat în fotbalul mare de la Jiul Petroşani, a vrut să-şi deschidă o şcoală de fotbal în Valea Jiului, dar a renunţat pe moment la acest proiect, după ce planurile sale s-au lovit de lipsa de interes a autorităţilor.
Discuţii sterile
Mihai Pintilii a demonstrat că nu şi-a uitat echipa de suflet, de la care s-a lansat în Liga I, şi a pus la cale planuri de a deschide o şcoală de fotbal la Petroşani. Jucătorul naţionalei României, care e legitimat în prezent la Pandurii Târgu Jiu, după ce a jucat la Steaua şi în Arabia Saudită, a renunţat pe moment la proiect, din cauza lipsei de reacţie pozitivă a autorităţilor. Fotbalistul s-a lovit de aceleaşi probleme atât la Petroşani, cât şi la Târgu Jiu. „Am avut intenţia de a-mi deschide o şcoală de fotbal, însă am abandonat pentru moment ideea. Nu am făcut nimic concret în sensul ăsta, au fost doar discuţii. Împreună cu un prieten, voiam să încep încet-încet să investesc într-o şcoală, iar atunci când mă lăsam de fotbal să mă implic mai mult. M-am gândit să încep câte un proiect la Târgu Jiu şi Petroşani, însă nu am găsit sprijinul necesar pentru a face acest lucru. Nu am avut intrări şi am renunţat la acest plan”, a spus Mihai Pintilii, fostul campion al României cu Steaua.
Primăria Petroşani susţine că planurile fotbalistului nu au îmbrăcat o formă scrisă, astfel că în nici un caz autorităţile nu i-au trântit uşa în nas. „Până la această oră, domnul Pintilii şi-a exprimat doar verbal dorinţa de a concesiona un teren în municipiul Petroşani. Aşteptăm să depună o cerere în scris pentru a putea fi examinată de serviciile abilitate din cadrul primăriei”, a spus purtătorul de cuvânt din cadrul Primăriei Petroşani.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Tupeu de nei­ma­gi­nat pentru un purtător de lămpaş. Obişnuit ani de zile cu ciordelile şi…

35 de minute ago

Încă o promisiune onorată de președintele Laurențiu Nistor. Încep lucrările de reabilitare a drumului care leagă municipiul Orăștie de Costești și Sarmizegetusa Regia

O veste extrem de bună înainte de săr­bă­torile pascale! O promisiune onorată din nou! Surpriză…

36 de minute ago

Bulina albă

Bogdan Mihăilă, tânăr pasionat de saxofon Pentru că a obținut trofeul ”Lira cu briliante” la…

37 de minute ago

Bulina neagră

Mihai B., recidivist Pentru că a fost condamnat la o pedeapsă cu închisoarea după ce…

37 de minute ago

Tânăr jefuit de o damă de companie

Bărbatul din municipiul Vulcan a petrecut într-un bar din localitate, iar spre miezul nopții și-a…

40 de minute ago

Curtea de Apel Alba Iulia decide în dosarul polițistului prins cu mită

Ofițerul din cadrul Poliției Petroșani rămâne în arest la domiciliu au decis magistrații Curții de…

40 de minute ago