Categories: Eveniment

Pietoni accidentaţi grav din cauza neatenţiei

Maximilian Gânju

O femeie din Petroşani a ajuns la Unitatea Primiri Urgenţe după ce a fost lovită în plin de un tânăr aflat pe o motocicletă. Tot la Petroşani, un alt pieton a fost lovit de o autoutilitară, pentru că a vrut să traverseze strada prin loc nepermis.
S-au grăbit şi au ajuns pe patul de spital, după ce au încercat să traverseze cea mai circulată arteră a municipiului Petroşani, prin loc nepermis şi fără să se asigure, chiar dacă în apropiere erau treceri de pietoni. Două femei au ajuns la spital fiind lovite în plin, una de o motocicletă, iar cealaltă de o dubiţă de marfă. Primul accident a avut loc pe şoseaua de centură a municipiului Petroşani, în imediata apropiere a Detaşamentului de Pompieri. Victima a sărit pur şi simplu în faţa motocicletei.
„Din primele verificări efectuate la faţa locului s-a constatat că un motociclist care se deplasa pe direcţia Livezeni-Petroşani a surprins şi accidentat o persoană care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nemarcat şi fără să se asigure. În cauză se vor întocmi documente de cercetare penală, urmând să stabilim soluţie. Dosarul va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani după finalizarea cercetării”, a declarat Sorin Ciobanu din cadrul Serviciului Rutier al Poliţiei municipiului Petroşani. Al doilea accident a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în Piaţa Victoria din Petroşani, iar victima a fost rănită grav după ce o dubiţă a lovit-o în plin în timp ce traversa strada.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii că la o instituție care se ocupă cu ceva con­troale s-au adunat…

8 ore ago

Bulina albă

Daniel I. Iancu, cercetător științific la muzeul devean Pentru că va fi premiat de președintele…

8 ore ago

Bulina neagră

Nicolae P. din municipiul Petroșani Pentru că este acuzat de tentativă de omor, după ce…

8 ore ago

Șeful județului sesizează Protecţia Consumatorului şi ANRE pentru nerespectarea tarifelor la electricitate în Apuseni

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara, Laurenţiu Nistor (foto), a transmis, ieri, două sesizări către Auto­ritatea…

8 ore ago

Salvital, acțiune de Ziua Mondială a Inimii

Asociația Salvital Hunedoara în parteneriat cu Consiliul Județean Hunedoara și Primăria Deva a or­ganizat, ieri,…

8 ore ago

Firmă din Petroșani lăsată fără încasări de o manichiuristă

Tânăra învinuită de delapidare a reușit să păgubească o societate co­mercială din municipiul Petroșani, cu…

8 ore ago