Categories: Eveniment

Mama criminală îşi află sentinţa

Alina Ardeleanu a primit o condamnare cu suspendare pentru că a sechestrat băieţelul unui vecin şi l-a abuzat. A atacat sentinţa, iar dosarul a ajuns la Curtea de Apel Alba Iulia. Femeia din Uricani mai este cercetată şi pentru omor, după ce şi-a încuiat cei trei copilaşi într-o garsonieră, imobilul fiind cuprins de un incendiu devastator.
Judecarea apelului în acest dosar este programată peste trei zile, tot atunci urmând ca Alina Ardeleanu să afle dacă rămâne cu condamnarea dictată de magistraţii din Petroşani. Prima instanţă a condamnat-o pe femeie la trei ani de închisoare pentru infracţiunea de lipsire de libertate în mod ilegal şi un an de închisoare pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe, pedepsele fiind suspendate. Alina Ardeleanu a fost obligată de judecători să urmeze un curs de consiliere psihologică şi să presteze muncă în folosul comunităţii în cadrul Primăriei Uricani sau în cadrul Primăriei Lupeni, pe o perioadă de 100 de zile lucrătoare. În acest dosar, procurorii şi poliţiştii au stabilit că Alina Ardeleanu i-a cerut băieţelului în vârstă de numai şapte ani să o ajute să care nişte sticle cu apă. Ajunsă în casă, femeia a decis să-i aplice o „corecţie” băieţelului şi l-a închis în bucătărie pe motiv că i-ar fi lovit fetele. Minorul a fost bătut cu pumnii şi cu palmele, dezbrăcat şi pentru a o ţine minte toată viaţa, mama criminală i-a introdus ardei iuţi în fund.
Alina Ardeleanu este cercetată într-un alt dosar pentru omor calificat. Procurorii hunedoreni o acuză de moartea celor trei copilaşi ai săi în incendiul devastator din luna aprilie a acestui an. Aceştia au stabilit că femeia a aprins o lumânare, a lăsat-o într-un echilibru precar pe capătul unui colţar şi a plecat în miez de noapte să-şi ia băutură, încuindu-şi în casă cei trei copii minori, aceştia murind în incendiul care s-a produs în locuinţă. (M. Gânju)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii că la o instituție care se ocupă cu ceva con­troale s-au adunat…

7 ore ago

Bulina albă

Daniel I. Iancu, cercetător științific la muzeul devean Pentru că va fi premiat de președintele…

7 ore ago

Bulina neagră

Nicolae P. din municipiul Petroșani Pentru că este acuzat de tentativă de omor, după ce…

7 ore ago

Șeful județului sesizează Protecţia Consumatorului şi ANRE pentru nerespectarea tarifelor la electricitate în Apuseni

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara, Laurenţiu Nistor (foto), a transmis, ieri, două sesizări către Auto­ritatea…

7 ore ago

Salvital, acțiune de Ziua Mondială a Inimii

Asociația Salvital Hunedoara în parteneriat cu Consiliul Județean Hunedoara și Primăria Deva a or­ganizat, ieri,…

7 ore ago

Firmă din Petroșani lăsată fără încasări de o manichiuristă

Tânăra învinuită de delapidare a reușit să păgubească o societate co­mercială din municipiul Petroșani, cu…

8 ore ago