Petru Mărginean, la depunerea candidaturii: Deva trebuie să câştige!

Candidatul PSD la funcţia de primar al municipiului Deva, Petru Mărginean, şi-a depus, ieri, candidatura, la Biroul Electoral. Acesta a fost însoţit de conducerea organizaţiei judeţene, parlamentari, primari social-democraţi şi numeroşi membri de partid, în total peste 100 de persoane venite să marcheze evenimentul.
Nu intră în polemică cu cineva
„Mi-am depus candidatura pentru Deva şi pentru deveni. Sunt aici cu echipa PSD, o echipă puternică, cu care sunt compatibil, compatibil pe proiectele pe care le avem împreună. Deva trebuie să câştige. Nu doresc o bătălie politică între partide, între oameni, ci pe proiecte. Nu am să intru în nici o polemică cu vreun candidat. Sper ca aşa cum fiecare om îşi apără familia, aşa să sprijinim Cetatea Devei. Eu cred că bunăstarea şi competenţa va duce la dezvoltarea municipiului nostru. Voi face în aşa fel, ca fiecare om, din fiecare casă, să aibă de câştigat când voi câştiga alegerile. Deva trebuie să câştige”, a spus Petru Mărginean, candidatul PSD pentru funcţia de primar al municipiului Deva.
„Cel mai bun candidat”
„Am venit doar cu o parte a organizaţiei noastre. Este un moment emoţionant pentru Petru, nu pentru mine. Eu sunt vechi în politică. Am făcut multe campanii. M-am autopropus director de campanie, tocmai ca să-mi asum responsabilitatea la maximum a acestor alegeri. Sunt convins că după 5 noiembrie, cel mai bun va câştiga. Ştiu cine este cel mai bun. Îi doresc lui Petru mult succes. Petru este cel mai bun candidat pe care l-a putut alege PSD pentru această cursă electorală. Venim cu un proiect, astfel ca devenii să înţeleagă că este nevoie de un candidat bun, care să-şi ducă proiectele mai departe. Nu este prima dată când avem alegeri. De multe ori s-a greşit, s-a votat cu sufletul. Sper că de data asta se înţelege că primarul este în slujba oamenilor”, a declarat deputatul Laurenţiu Nistor, preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PSD.
„Am foarte mare încredere în Petru”
„Petru Mărginean e compatibil cu valorile social-democratice. Sunt proiecte care nu pot fi încheiate într-un mandat. Petru are o viziune, proiecte mari care să schimbe înfăţişarea municipiului Deva. Petru Mărginean are o viziune concretă despre ce înseamnă infrastructură, educaţie, sănătate, tot ce reprezintă viaţa socială în municipiul Deva. Eu am foarte mare încredere în el, mai ales că îl cunosc de 20 de ani, am lucrat cu el, şi ştiu că este serios”, a declarat Mircea Bobora, preşedintele CJ Hunedoara. (S. Popa)

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Sunt convins ca in 5 noiembrie nu Veti castiga alegerile.
    Dutu este din Partidul Nostru!
    A venit toamna Va invit sa emigrati in tarile calde.

  • de ce vorbiti de banastarea Devenilor cand 3 ani din mandatul dumneavoastra a-ti lucrat doar cu firme din afara orasului?
    de ce vorbiti de banastare cand a-ti propus cele mai amari impozite din istoria Devei?
    eu zic sa va apucati de pescuit ca sigur aveti mai mult succes.
    sau poate e doamna nu mai are fonduri la televiziune si nu mai poate sa ne incante privirea cu reportaje din concediile platite de primarie.

  • Bre Caline, pe SEAP poate sa castige o firma din orice oras. Pune mana si citeste. In rest, cu impozitele sunt de acord cu tine.

  • Om competent, vezi piata Arras, zona Dacia, Ardealul, parcul, etc. Cine uita de acestea inseamna ca ori este prost ori este rau intentionat.

Recent Posts

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

4 ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

4 ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

4 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun zvonerii de serviciu că se anunță schimbări mari de tru­pe într-o instituție de la…

4 ore ago

Procurorul care l-a anchetat pe Traian Berbeceanu, achitat definitiv. Va încasa 1 milion de euro, salarii restante

Dosarul „Berbeceanu”, cu inculpați din structurile BCCO și DIICOT Alba Iulia, a ajuns la final…

4 ore ago

Daune mai mici, tot atâția ani de pușcărie

Sentință definitivă în cazul tână­rului Claudiu Nițariu (foto), judecat pentru omor. Magistrații Curții de Apel…

4 ore ago