Peremiştii hunedoreni, în marş, spre Parlament

Membrii PRM din judeţ au mărşăluit, sâmbătă dimineaţă, prin municipiul Deva, pe melodia Marianei Anghel, candidata partidului pe Colegiul Orăştie. Peremiştii hunedoreni au fost conduşi de liderul lor judeţean, primarul comunei Şoimuş, Mihai Irimie, dar şi de secretarul general al PRM, Gheorghe Funar, care a venit în judeţ la invitaţia lui Irimie, ca să-şi încurajeze colegii, dar şi să-şi lanseze noua carte.

Vor să obţină un scor de aproape 10 la sută

Membrii hunedoreni ai PRM au pornit de la Piaţa centrală a Devei, în marş, spre Casa de Pensii, Prefectură, până la Casa Cărţii, unde Funar a avut lansarea cărţii sale, „Holocaust împotriva poporului român”. „Gheorghe Funar a venit în judeţ, pentru a ne susţine candidaţii la alegerile generale din 9 decembrie. Eu cred că pe 9 decembrie, românii vor vota cu sufletul şi nu se vor lăsa cumpăraţi de unii şi de alţii. Sperăm să obţinem un scor bun, aproape de 10 la sută. Toţi candidaţii noştri au şanse egale. Este nevoie de PRM în Parlamentul României”, a declarat Mihai Irimie, preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PRM. Marşul peremiştilor hunedoreni s-a desfăşurat pe melodia Marianei Anghel, ”Hai români, să cerem dreptul”, artista candidând pentru prima dată pentru un post de deputat. PRM Hunedoara este organizaţia care a venit cu candidaţi din domenii extrem de diferite. Astfel, o solistă de muzică uşoară, un preot, un jurnalist, oameni de afaceri s-au lansat în bătălia pentru un loc în Parlament. PRM Hunedoara a organizat asemenea acţiuni şi în Hunedoara, Brad şi Orăştie. (S. Popa)

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Fundatia bogatiilor de pe strada saracilor , investeste o suta de mii de euro ,pentru inchirierea de locuinte ,pentru cetatenii care dorm in strada, pe perioada de iarna , cate locuinte se pot inchiria cu acesti bani si cati cetateni ai strazii pot beneficia de acest ajutor ?

  • As vrea sa ne spuna PRM-istii Irimie Mihai primar si viceprimarul Logojan Dorin daca la BRUXELLES s-au deplasat in mars tot pe melodia Marianei Anghel, ”Hai români, să cerem dreptul” s-au pe refrenul Doamnei Monica Macovei de a mai fabrica dosare penale unor oameni care incomodeaza.

  • Hotul striga hotii , asa se potriveste declaratia primarului si in acelasi timp presedinte al PRM Hunedoara IRIMIE MIHAI GABRIEL ,, Eu cred că pe 9 decembrie, românii vor vota cu sufletul şi nu se vor lăsa cumpăraţi de unii şi de alţii'', cel care a cumparat voturile la alegerile locale din IUNIE 2012 lucru stiut de toata lumea din comuna si din imprejurimi. Acum poate ca se simte ca nu va primi atat de multi bani de la sponsorul principal al sau ,cel care l-a finantat in campania electorala din iunie si pe langa asta mai are de finantat si pe asociatul lui Irimie Mihai in afaceri cu statul candidatul PP_DD Draia Ovidiu . Cum poate sa minta cu asa nerusinare , Oare din cauza asta s-a dus la manastire ieri ca sa-i ierte Dumnezeu pacatele , dar a fost insotit de candidatul PP-DD , ce poti sa mai spui decat ca sunt asociati in afaceri si in alegerile parlamentare.

  • Multumesc ! Sa știți ca cu cât ma urati voi usl-istilor mai mult , cu atit poporul ma iubeste mai tare ! Stati linistiti dragi mei usl-isti ca nu ma interesează părerea voastra ! Oameni sunt toată forța mea !!!!

  • Cred ca gresesti cand spui usl-isti s-ar putea mai mult ca sigur sa fie oameni din anturajul tau pe care nu i-ai multumit dupa cum le-ai promis.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Am trăit s-o vedem și pe asta! Cârcotașii din regiunea cu lăm­pașe a județului nostru…

10 ore ago

Bulina albă

Cristian Ionică, manager SC Apa Serv Valea Jiului Pentru că a răspuns solicitărilor unităților de…

10 ore ago

Bulina neagră

Florin M. din Petrila Pentru că a fost trimis în judecată pentru violarea unei minore…

11 ore ago

România asistaților social. Mii de beneficiari de ajutoare sociale refuză să muncească, chiar cu riscul de a le pierde

Conform datelor furnizate pentru „Adevărul” de către Ministerul Muncii, în România erau, marți, 23 aprilie,…

11 ore ago

Și-a băgat vecinul în spital, dar nu răspunde pentru faptă

Un bărbat din municipiul Deva a scăpat de răspunderea penală, dar și de plata unor…

11 ore ago

O relație interzisă s-a transformat într-un coșmar

Hunedoreanca a crezut că și-a găsit iubirea deși era căsătorită. La fel și cel cu…

11 ore ago