Categories: Sport

Pera BMW a dat lovitura la „Cupa Prieteniei”

Ciprian Marinuţ

Ocupanta locului trei în Liga A, din Campionatul „RealSport”Deva, echipa Pera BMW, a câştigat etapa zonală a „Cupei Prieteniei”, desfăşurată la baza RealSport, la care au participat 18 echipe de minifotbal amatori, din zona Transilvania. Gruparea patronată de Ovidiu Ioiescu a câştigat două meciuri la diferenţe mari de scor şi s-a impus la penaltiuri în semifinale şi în finală, eroul echipei fiind portarul Ionuţ Florea.

Al doilea trofeu din palmares
Pera BMW se dovedeşte o specialistă a meciurilor eliminatorii. Astfel, după ce în sezonul precedent a câştigat „Cupa României”, competiţia secundă şi knock-out de la RealSport, la finalul acestei săptămâni, echipa Pera BMW a dat lovitura la „Cupa Prieteniei”. Trupa finanţată de Ovidiu Ioiescu a obţinut patru victorii consecutive şi şi-a trecut astfel în palmares al doilea trofeu de la înfiinţare. În primul joc, Pera BMW a dispus cu 9-0 de Golden Team, iar în partida a doua, a învins cu 7-1 gruparea Anonimi Talentaţi. În semifinale, Pera BMW a jucat de la egal la egal cu lidera actuală a Ligii A RealSport, Avantaje, iar la finalul timpului regulamentar, scorul a fost egal, 1-1. La penaltiuri, cei de la Pera BMW au avut nervi mai tari şi s-au impus cu 3-2, erou fiind portarul Ionuţ Florea, care a apărat lovitura unui adversar. În finală, istoria s-a repetat şi trupa lui Ovidiu Ioiescu a dispus tot cu 3-2 (0-0, la finalul timpului regulamentar) după penaltiuri, de gruparea Yola Cluj, care eliminase în semifinale formaţia CSD. „A fost foarte greu pentru echipa mea, deoarece toate cele patru meciuri s-au jucat într-o singură zi, iar noi am avut o singură rezervă. Echipa a jucat cu ambiţie şi dăruire, iar rezultatele au fost valoroase. Cred că cel mai bine au jucat în finala cu echipa din Cluj, când au dominat jocul şi au trimis de mai multe ori mingea în bară. Cel mai bun component al echipei a fost portarul Ionuţ Florea, care a apărat două penaltiuri. Cred că echipa mea este o specialistă a meciurilor cu miză, întrucât am câştigat al doilea trofeu într-o competiţie eliminatorie”, a spus Ovidiu Ioiescu.

Competiţie naţională
Întrecerea de la Deva a avut la start 18 formaţii, multe dintre acestea participante în campionatele municipale: Yola Cluj, Anonimii Talentaţi, C.S.D., Pera BMW, Bergenbrio, Golden Team, Doctorii Deva, FC Crişan, CS Vulcan, Liverpool Deva, Geniştii Deva, Young Boys Deva, Deva Stars, Inter Călan, Turbat Cats, Avantaje şi Autokris Hunedoara. Formatul competiţiei „Cupa Prieteniei” presupune desfăşurarea de 30 de turnee în 30 de oraşe din România, iar câştigătoarele, plus două finaliste, urmând să participe la turneele finale de la Cluj (16-17 mai) şi Bacău (23-24 mai).

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

4 ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

4 ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

4 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun zvonerii de serviciu că se anunță schimbări mari de tru­pe într-o instituție de la…

4 ore ago

Procurorul care l-a anchetat pe Traian Berbeceanu, achitat definitiv. Va încasa 1 milion de euro, salarii restante

Dosarul „Berbeceanu”, cu inculpați din structurile BCCO și DIICOT Alba Iulia, a ajuns la final…

4 ore ago

Daune mai mici, tot atâția ani de pușcărie

Sentință definitivă în cazul tână­rului Claudiu Nițariu (foto), judecat pentru omor. Magistrații Curții de Apel…

4 ore ago