Categories: Eveniment

Pedeapsă mai mare pentru pedofilul britanic

Carmen Cosman

Nu s-a mulţumit cu pedeapsa primită iniţial, iar magistraţii Curţii de Apel Alba Iulia au decis să-i suplimenteze perioada de închisoare. După două amânări ale sentinţei, instanţa s-a pronunţat în cazul pedofilului britanic Paul Richard Dorday (foto).

Au schimbat încadrarea juridică

Magistraţii Curţii de Apel Alba Iulia au decis să schimbe încadrarea juridică a faptelor pentru care a fost judecat pedofilul britanic ce acţiona în Petroşani, Paul Richard Dorday, iar acesta s-a ales cu o pedeapsă mai mare. Iniţial, Judecătoria Petroşani a dispus condamnarea lui la trei ani şi şase luni de închisoare, dar Dorday a formulat recurs la această sentinţă. De asemenea, reprezentanţii DIICOT au atacat cu recurs hotărârea instanţei, iar magistraţii Curţii de Apel Alba Iulia au schimbat încadrarea juridică a faptelor şi au majorat pedepsele aplicate pedofilului britanic, aşa încât pedeapsa rezultantă este de şase ani de închisoare. Paul Richard Dorday a fost arestat în luna octombrie a anului trecut, în urma unei acţiuni a Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT). Procurorii l-au cercetat pentru molestarea sexuală a mai multor minori din Valea Jiului şi a fost trimis în judecată pentru 14 infracţiuni de pedofilie şi pornografie infantilă. Paul Richard Dorday a venit în România ca şi consultant de afaceri al unei companii multinaţionale, dar a sfârşit prin a racola băieţi minori din zonele considerate mai sărace ale municipiului Petroşani.

MesagerulHunedorean

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

Victooooorie!

Corvinul aduce Cupa României acasă, la Hunedoara. Gladiatorii lui Florin Maxim au fost fantastici. Peste…

10 ore ago

Dr. Gheorghe Firczak – „Avram Iancu. Caracterul european al revoluției române din 1848 – 1849” – o carte despre sinea noastră națională

Citeam odată, într-o prefață a unei cărți despre împăratul Napoleon Bonaparte (1804 - 1815), scrisă…

12 ore ago

ANUNŢ VÂNZARE

Societate comercială vinde piatră (andezit) brută și concasată (sort 0-31,5mm; 0-63 mm; etc.) pentru construcții…

19 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Ăsta revine din pa­tru în patru ani mai ceva ca boala. Este vor­ba de un…

19 ore ago

Bulina albă

Dr. Iulia Roșu, medic specialist pneumolog în cadrul Sanatoriului de Pneumoftiziologie Geoagiu Pentru că s-a…

19 ore ago

Bulina neagră

Albert V. din Petroșani Pentru că a fost trimis în judecată pentru infracțiunea de furt,…

19 ore ago