Categories: Eveniment

O nouă amânare în procesul pedofilului britanic

Curtea de Apel Alba Iulia a mai amânat o dată pronunţarea sentinţei în procesul pedofilului britanic Paul Richard Dorday, pentru lunea viitoare.


Purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Alba Iulia, Cosmin Muntean, a precizat că, la termenul de luni, s-a amânat cu o săptămână pronunţarea în această cauză.
Paul Richard Dorday, împreună cu Ionel Macă, au fost trimişi în judecată în data de 26.11.2009, la Judecătoria Petroşani, iar în data de 7 mai 2010, aceştia au fost condamnaţi la trei ani şi şase luni pedeapsă cu închisoarea pentru săvârşirea în principal a infracţiunii de act sexual cu un minor. Paul Richard Dorday a fost arestat în luna octombrie a anului trecut, în urma unei acţiuni a Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT). Procurorii l-au cercetat pentru molestarea sexuală a mai multor minori din Valea Jiului şi a fost trimis  în judecată pentru 14 infracţiuni de pedofilie şi pornografie infantilă. Paul Richard Dorday a venit în România ca şi consultant de afaceri al unei companii multinaţionale, dar a sfârşit prin a racola băieţi minori din zonele considerate mai sărace ale municipiului Petroşani. (C. Cosman)

MesagerulHunedorean

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare în…

24 de minute ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

„PCR”-ul (pile, relații, cunoștințe) merge și la privat, nu doar la insti­tuțiile de bugetari. Do­vada…

9 ore ago

Bulina albă

Marcel Dobrică, antrenor emerit din Petrila Pentru că elevii săi au obținut titlul de vicecampioni…

9 ore ago

Bulina neagră

Costel Cîrcel, recidivist din Petroșani Pentru că este un pericol social după cum au decis…

9 ore ago

Primarii-fotbaliști din țară, vicecampioni europeni. Primarul din Crișcior, singurul edil din județ participant la Campionatul european

Primarii din toată Europa s-au întâlnit la Liepzig unde nu s-au înfruntat în platforme electorale,…

9 ore ago

Tupeu de hoț! A jefuit o locuință în timp ce proprietarul dormea

Autorul infracțiunii era prieten cu copiii păgubitului și știa că are în casă bunuri care…

9 ore ago