Sport

Pe ce pun bază fotbaliștii de la Deva în cantonament

Componenții echipei de fotbal de Liga 3 CSM Deva se află într-un sta­giu de pregătire centralizată în sta­țiu­nea Băile Herculane în vederea re­luării sezonului de primăvară.

Pregătirea fizică contează
După o perioadă de pregătire pe plan local și după meciul amical cu di­vi­zionara secundă din Vrasc, fotbaliștii de la CSM Deva se pregătesc intens în această perioadă. Va fi un can­to­na­ment care se va baza, exclusiv, pe acu­mulare fizică, iar oficialii clubului speră ca, după acesta, jucătorii, inclusiv ju­niorii, să fie cât mai bine pregătiți, pen­tru a obține rezultate atât în meciurile amicale premergătoare campionatului, cât și, mai ales, în jocurile oficiale.
„Este al treilea an în care facem deplasarea la Herculane, o stațiune în care noi ne-am pregătit foarte bine. Be­neficiem de toate condițiile de pregătire și recuperare și, în toți acești ani, cantonamentul de iarnă ne-a adus plusvaloare pentru sezonul competi­țio­nal. Mergem cu lotul de bază, dar avem, în cantonament și juniori din pepiniera proprie și sperăm ca toți bă­ieții să se întoarcă sănătoși acasă și, bineînțeles, cu o pregătire foarte bună. După aceasta vor urma și meciurile. Cu siguranță, cele mai importante sunt meciurile oficiale, dar noi punem preț și pe rezultatele din jocurile amicale. Sperăm ca aceste rezultate să fie pozitive, atât în meciurile amicale și, mult mai important, în cele oficiale”, a declarat Daniel Cherecheși, directorul sportiv de la CSM Deva.
În zilele de cantonament de la Her­culane, jucătorii de la CSM Deva nu vor avea contact cu mingea, lucru care nu prea este, în general, pe placul nici unui fotbalist. Cu toate acestea, com­po­nenții echipei devene sunt conștienți de importanța pregătirii precom­pe­ti­țio­nale. “Ne încărcăm bateriile și sun­tem nerăbdători să dăm drumul la trea­bă și să vină meciurile. Va fi greu fără minge în cantonament, dar re­zul­tate fără sacrificii nu se pot obține. Cum la Liga 3 este importantă pre­gă­tirea fizică, este ideal ce vom face la Herculane și ne va prinde foarte bine”, a spus Alexandru Doboș, “veteranul” și căpitanul de echipă de la CSM Deva.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban   Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare…

o oră ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii dintr-o regiune din sudul județului că un consilier încasează din avutul public fără…

7 ore ago

Bulina albă

Dorel Vartolomei, pensionar miner din Petrila Pentru că a amenajat din fonduri proprii o zonă…

7 ore ago

Bulina neagră

Nicolae M., recidivist din municipiul Vulcan Pentru că a fost arestat preventiv de Judecătoria Petroșani,…

7 ore ago

Recuperarea brățărilor dacice, abandonată

Brățările au fost realizate de meșteri din vremea dacilor, descoperite la Sarmizege­tusa Regia, într-o manieră…

7 ore ago

Au salvat-o și au dus-o la echipajul SMURD

Ieri, o echipă de salvatori montani ai Serviciului Salvamont a Consiliului Ju­dețean Hunedoara a intervenit…

7 ore ago