Sport

HANDBAL FEMININ. Handbalistele, în cantonament la Herculane

Echipa feminină de handbal de la CSM Deva se află de câteva zile într-un stagiu de pregătire la Băile Herculane. Acest stagiu este unul axat pe pregătire fizică și vine după o săptămână de antrenamente spe­ci­fice readaptării la efort. Alături de mem­brii staff-ului tehnic, la Herculane au făcut deplasarea 18 jucătoare. Cantonamentul de pregătire se va încheia la finalul acestei săptămâni, după care fetele vor reveni la Deva.

Prezentarea lotului
După întoarcerea de la Herculane, secția de handbal de la CSM Deva va face prezentarea oficială a componen­telor echipei, a programului meciurilor de pregătire și, mai ales, a obiectivului propus pentru viitorul sezon.
Secția de handbal feminin de la CSM Deva s-a mărit, pe lângă formația de senioare, au fost activate și grupele de minihandbal și babyhandbal dar și și o echipă de junioare IV. Echipa de junioare IV de la CSM Deva este pre­gătită de Angela Dinga, un nume cunoscut iubitorilor de handbal care se alătură, astfel, colectivului din care mai fac parte, la nivel grupelor de junioare Ion Mătăsaru (minihandbal) și Alina Matei (babyhandbal). Junioarele IV de la CSM Deva vor juca primul meci mâine, 3 august, cu începere de la ora 17.30, la Sala Sporturilor, alături de CFR Simeria.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie cu chipiu are șanse mari să fie re­trogradată. Nu de…

2 ore ago

Dansăm? Da, la Simeria a fost o seară magică

Seară magică la Simeria, duminică! În Parcul Unirii, care tocmai a fost reabilitat, a fost…

2 ore ago

Bulina albă

Dan Bobouțanu, primarul municipiului Hunedoara Pentru că a crezut de la bun început în echipa…

2 ore ago

Bulina neagră

Vasile T., din municipiul Petroșani Pentru că a fost arestat pentru furt calificat, omul fiind…

2 ore ago

Lelese: Vor să fie găsiți oricând, de oricine, prin RENNS

Magdalena Șerban Registrul Electronic Național al No­men­claturii Stradale reprezintă evidența electronică a drumurilor și adre­selor…

2 ore ago

Nu mai lucrează cu publicul! Salariații de la Mediu protestează!

Salariații de la Agenția pentru Protecția Mediului Hunedoara se răzbună pe hunedoreni. Pentru că nu…

2 ore ago