Categories: Actualitate

Parcare în reamenajare

Complicata, ca să nu zicem de-a dreptul îmbârligata, şi, mai mereu,  ocupata parcare din faţa sediului Institutului de Proiectări Hunedoara din Deva a intrat (mai bine mai târziu decât niciodată) în atenţia edililor.
Potrivit reprezentanţilor direcţiei tehnice a primăriei, în perioada următoare vor fi demarate lucrările de reamenajare a respectivei parcări publice, acţiune în urma căreia numărul locurilor de parcare să fie suplimentat până la 23. Două dintre aceste locuri vor fi destinate persoanelor cu dizabilităţi.
Desigur, mare lucru nu se poate face în această zonă mărginită de treceri de pietoni, trotuare şi sensul giratoriu, însă o soluţie trebuie găsită pentru „înţărcarea” nărăviţilor care parchează în mijlocul drumului, obturând unele dintre intrările în parcare. Apoi, mai sunt şi maşinile unor firme de pază, care, se pare, au monopolizat respectiva parcare. Poate nu este rău ca în Deva să se reintroducă parcările cu plată, cunoscut fiind faptul că în asemenea condiţii conducătorul auto este mai… atent cu gestionarea timpului în care îşi lasă maşinile să „vegeteze” prin parcări. (D.Corpade)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

2 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

2 zile ago