Organizaţiile PDL din ţarã intrã în alegeri

  Sorina Popa

Liderul PDL din judeţul Hunedoara, Dorin Gligor (foto), a declarat, ieri, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN, că s-a discutat, la nivelul conducerii centrale a partidului, despre legislaţia din domeniul muncii în România.

„Este clar că locurile de muncă reprezintă lucrul cel mai important pentru toată lumea. PDL are mai multe iniţiative legislative în domeniul pieţei muncii de la noi. Degeaba se vorbeşte despre alte lucruri, pe oameni îi interesează să aibă unde muncii”, a declarat preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PDL. Gligor susţine şi că există o problemă privind numărul şomerilor din România. „Sunt zone unde şomajul este mai ridicat decât în alte părţi. Nu e normal. Asta înseamnă că alocarea banilor de la bugetul de stat nu se face corect. Se ştie că, acolo unde sunt mai mulţi şomeri, trebuie să se intervină cu sume mai mari, ca să se reducă decalajul faţă de zonele bogate”, a adăugat Dorin Gligor.
Liderul judeţean al PDL a adăugat că s-a stabilit, în cadrul şedinţei de ieri de la Bucureşti, a conducerii centrale a partidului, să se facă alegeri în toate organizaţiile judeţene, până la sfârşitul acestui an. „Sunt 21 de organizaţii judeţene unde există conduceri interimare. Dar, vom face alegeri peste tot. Vor fi alegeri la toate nivelurile”, a afirmat Dorin Gligor, liderul PDL Hunedoara.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Gligore, esi mai praf decat Vili Rupa, ala de comenteaza non stop la toate.Ce dracu nu te ascunzi, si mai ai tupeul ordinar sa iesi in presa sa-ti dai cu parerea.In ce calitate?.Ai facut praf PDL in judet, ai pierdut tu ca individ 5 alegeri.Tu nu ai simtul penibilului?.Dute omule, tine-te de tratament, ai grija de sanatatea ta, ca nu arati bine deloc.Iar ai privirea tulbure, ochii incetosati.Rudotel, dar mult, mult...

  • Mare om, mare caracter.A ajutat multi oameni, chiar daca si-a facut parte si lui.Ar trebui toti cei din PDL sa punem mana de la mana sa-l ajutam cu ce putem , acum cand are probleme.Astazi sa n-ai loc de munca, sa faci naveta de la Brad, la Deva la tot felul de emisiuni,in care sa nu sti ce spui de multe ori, nu e simplu.Asta e modelul de sacrificiu pentru partid!.Da a pierdut cinci alegeri, dar el ramane la fel :PERSEVERENT. Sa fi bolnav, nu e o rusine, deci nu inteleg rautatile, doamna Carmen ,iar noi cei din partid avem grija sa-si ia pastilele la timp.

  • Trebuie o raspundere pentru deciziile gresite date de functionarii statului si pentru promisiunile facute si nerealizate cu comfiscarea averilor si demisiile din functiile statului si timp de 10 ani sa nu mai munceasca la stat , asta este solutia pentru dreptatea nationala .

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

20 de ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

20 de ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

20 de ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

20 de ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

20 de ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

21 de ore ago