Organizaţia PNL Petrila se subţiază de la o zi la alta . Alţi 11 membri din Biroul Politic Local au demisionat

Natalia Bumbac

O parte din Biroul Politic Local al liberalilor din Petrila a demisionat ieri din partid, fiind vorba de 11 mebri din vechiul PNL. Motivul plecării vechilor liberali din organizaţia locală ar fi încălcarea gravă a statutului partidului şi a Decalogului, un set de criterii pe care candidaţii la alegerile locale ar trebui să le îndeplinească. Conform unor surse din partid, cei 11 foşti liberali se vor înscrie în PSD şi vor fi urmaţi de alţi foşti colegi. În componenţa Biroului Politic Local al PNL Petrila au rămas 30 de membri, care provin din vechiul PDL.

Demisia celor 11 liberali din PNL Petrila a fost confirmată de preşedintele PNL Hunedoara, deputatul Bogdan Ţîmpău. „Este o consecinţă a prlecării lui Costel Avram (foto) din PNL, marea majoritate a acestora fiind angajaţi ai SC Apa Serv Valea Jiului SA. Fiecare plecare este regretabilă, dar este o alegere personală. Biroul Politic Local al PNL Petrila va fi completat cu membri supleanţi”, a declarat preşedintele PNL Hunedoara.
Reamintim că zilele trecute, Costel Avram, fost preşedinte al PNL Petrila, coordonator al liberalilor din Valea Jiului şi vicepreşedinte al PNL Hunedoara, a anunţat printr-un comunicat că demisionează din partid. Tensiunile din PNL Petrila au plecat de la desemnarea drept candidat din partea liberalilor la primăria oraşului a actualului primar Ilie Păducel, fost membru PSD.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Bravo "frate" Petru Marginean ! Reusisi sa-ti bagi picioarele in el, PNL. Ai distrus tot ce-au muncit altii in 25 de ani. De Deva nu-ti mai amintim. Mai numara odata masinile si locurile de parcare din Dacia ! Norocul nostru ca nu mai castigi primaria Deva, ca ne mutam cu totii din cartierul Dacia. Refa-l la loc, loosere !!!

  • Kermit asta cu accent moldovenesc (si apucaturi), se screme de 5 ani sa zboare la PSD. Majoritatea pooliticienilor de carton au cel putin 2 carnete de partid la activ. Asta dovedeste verticalitatea celor care ne conduc, la toate nivelurile.
    Ma kak pe ea politica, mai bine ma duc la femei.

  • o data cu intrarea celor din PDL in PNL sa ales praful de acel partid. a devenit partidul cercetatilor penali de aceia toti cei din PNL pleaca.

  • Asta se intampla din cauza conducerii judecene si din cauza alipirii celor 2 partide (PDL si PNL) in care cei de la PDL au facu si fac numai ce vor.

  • Ok, Machiavelli, și când te duci la femei tot numai fecale produci. Nici acolo nu contezi ca și în politică.

  • @faragau ce esti?
    Lingau de fecale sau producator de fecale politice.
    Machiavelli a gresit adresa...trebuia sa o faca pe politicieni.

  • Gaozar securist ! Du-te sa-ti dea argintii cine trebuie. Vrei amanunte ? Ti le dau public daca doresti ca sa stie lumea cine esti. Si nu mai latra degeaba ca tu tot putiflendar ramai, oricat perorezi impotriva oricui.

  • Costea esti Faragau? Sau alt F...?
    Posteaza cu numele real impostor smecher ce esti.
    Scuipa tot ce stii...
    Flegma mea iti este oricum rezervata la prima intalnire.
    Si plangerea la DNA...in functie de cat tupeu ti-a mai ramas.
    Asa ca...stai pe fundul tau cel gretos, ca din puscarie nu mai poti sa-ti toti schimbi numele pe aici.

  • Ce prost esti. Nu spui cu nici un cuvant ca nu esti securist. Deci, o recunosti. FB. Ai macar o farama de onoare. Involuntara.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

2 zile ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

2 zile ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

2 zile ago