Categories: Sport

Orban, campioană la Cupa Kristal

Tenismena Maria Orban (foto), legitimată la SCM Deva, s-a impus în competiţia fetelor sub 14 ani la Cupa Kristal, desfăşurată în această săptămână la Hunedoara. În concursul băieţilor, cel mai bun s-a dovedit a fi Vlad Cozma, de la CS Sănătatea Ergolemn Satu Mare.
Petroşăneanca Maria Orban, favorita numărul unu a turneului de la Hunedoara, care s-a desfăşurat la baza sportivă ACS Kristal, a făcut instrucţie cu toate adversarele întâlnite. În finala competiţiei de simplu, desfăşurată în sistem şah, între cele mai bune patru competitoare, prima care s-a recunoscut învinsă de Maria a fost colega ei de club, Alexandra Nicoară. În continuare, Orban a jucat excelent şi le-a depăşit pe Amalia Beksi-Constantin (CSM Petroşani) şi pe Sara Farzat (Tenis Club AS Timişoara).

Eliminată în turul al doilea

La simplu băieţi, Vlad Cozma (CS Sănătatea Ergolemn Satu Mare, favorit nr. 3) s-a impus cu 6-4, 6-1, în finala jucată contra lui Marian Soldea (CSM Craiova, favorit nr. 2). În competiţia de dublu masculin, Robert Soldea şi Vlad-Sabri Al-Tawel (ambii de la CSS Mircea Eliade, Bucureşti), au câştigat cu 7-6(4), 2-6, 10-5, în faţa dublului format din Vlad Cozma şi Vlad Terebeş (ambii de la CS Sănătatea Ergolemn Satu Mare).
Jucătoarea de tenis Oana Simion de la SCM Deva, singura reprezentantă a României la această disciplină la Festivalul Olimpic al Tineretului European, a fost eliminată în turul doi al competiţiei. Tenismena din Deva a fost învinsă de Jelena Osapenko (Letonia) cu 6-2, 6-4, după ce în primul tur, trecuse de grecoaica Angeliki Kairi, tot în două seturi, 6-4, 6-2. (C. Marinuţ)

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun gurile rele că o domnișorică a fost pusă pe o funcție demnă de tinerețea…

33 de minute ago

Bulina albă

Ovidiu Bălan, primarul municipiului Orăștie Pentru că a făcut din centrul orășelului un peisaj cochet,…

34 de minute ago

Laurențiu Nistor: A început modernizarea DJ 705A pe sectorul Orăștie – Costești, unul dintre cele mai importante drumuri din punct de vedere turistic

Infrastructura rutieră de acces spre Ce­tățile Dacice din Munții Orăștiei se moder­nizează cu fonduri europene…

35 de minute ago

Bulina neagră

Constantin V., din municipiul Petroșani Pentru că a fost arestat pentru mai multe furturi din…

36 de minute ago

Pe drumuri bune, la Băița

Magdalena Șerban Nu există să nu se poată asfalta acele drumuri care deși sunt im­por­tante…

39 de minute ago

Vești bune! Spitalul din Hunedoara are un nou medic în specialitatea Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice

Magdalena Șerban Din ce în ce mai multă lume e depis­tată cu diabet, iar această…

40 de minute ago