Oancea va candida ca independent la Primãria Deva

Primul candidat independent pentru postul de primar al municipiului Deva este Florin Oancea (foto). Acesta a decis că nu mai are ce aştepta şi va ataca acest post ca independent, dacă cu USL nu a avut noroc.

„Voi demisiona din PNL şi voi strânge semnături, ca să pot candida la primărie. Am nevoie de vreo 1.000 de semnături pentru candidatură. Am luat decizia de a merge independent la alegerile locale din 10 iunie, pentru că am o experienţă de 10 ani în administraţia publică, patru ani ca şi consilier local şi şase ani ca viceprimar. Am vârsta şi proiectele necesare pentru a face acest pas. Nu voi face o campanie murdară şi sper ca adversarii mei politici să facă la fel. Sunt convins că voi câştiga”, a declarat Florin Oancea.  (S. Popa)

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Domnule general Pitulescu sunteti cunoscut in tot orasul ca un om deosebit ,de mare valoare ,dumneavoastra l-ati prins pe soferul lui Florin Oancea cand a venit la facultate sa dea examen il locul lui Oancea,va rugam sa fiti atent ca la alegerile din iunie ,soferul sa nu candideze in locul lui Florin Oancea ,si chiar sa castige,pentru ca este mai bun decat Oancea ,si la facultate soferul a obtinutla examen nota 9 sau 10,ce se va intampla daca va candida soferul in locul lui Oancea ?

  • nu cred ca va fi in stare sa se voteze si pe el. cre ca va chema soferul sa voteze in locul lui. ha ha ha.

  • Puternicule cand era la voi la liberali ,Oancea il laudai ,acum recunosti si tu ca este un luzer, un fraier coclit , un papagal jalnic ,el si Molot vor disparea din peisajul politic hunedorean .

  • vezi ma oancea ai muscat mina care ti a dat o piine(a luiM.M.)si te ai vindut lui molot pe doi arginti, acuma el dupa ce s-a folosit de tine si prostia ta ,ti a dat un picior in cur.nu ai cum sa te mai ridici vreo data politic ,nu te imbata cu apa rece.

  • Mircea Ion Molot ,si Florin Oancea sunt doua cadavre politice.Oancea a fost folosit de Molot care ia promis mari demnitati si apoi aruncat ca o carpa la gunoi , doi nenermici.

  • OANCEA manelistule ,canta la alta masa ca nu am marunt ,tu nu vei mai ajunge nici macar portar la primarie ,cine crezi ca voteaza un pacalici ca tine .Esti o nulitate ,ai trimis soferul la examene in locul tau ,propun sa candideze si soferu ,precis va lua mai multe voturi ca tine.

Recent Posts

Tatăl care și-a ucis fiul – condamnat la aproape 7 ani de închisoare

Tânărul înjunghiat de tată era consumator de droguri și alcool, dar la momentul crimei nu…

35 de secunde ago

Protest la prefectură!

Câteva zeci de membri ai Sin­di­ca­tului Liber "Vulturul" de la Peni­ten­ciarul Deva au protestat ieri…

50 de secunde ago

Au salvat o lebădă ajunsă în zona autostrăzii

Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor Hunedoara au fost se­si­zați telefonic de către un șofer care…

1 minut ago

Administrația publică din Orăștie pregătește încă un proiect de investiţii

Magdalena Șerban Primăria Municipiului Orăștie lu­crea­ză la elaborarea proiectului care are ca scop revitalizarea arealului…

6 minute ago

Ce servicii va oferi Centrul Comunitar Integrat din Simeria

Primăria Simeria va implementa un proiect de 1 milion de lei. Este vorba de Centrului…

6 minute ago