Categories: Actualitate

O nouă razie a poliţiştilor la Petroşani

Maximilian Gânju

Petroşaniul pare mai sigur, cel puţin de două săptămâni încoace, după ce poliţiştii au făcut mai multe descinderi şi au ridicat traficanţi de droguri, tâlhari sau interlopi.
Ultima acţiune derulată de poliţiştii din Petroşani a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, iar oamenii legii au luat la purecat zonele unde s-ar fi putut ascunde cei certaţi cu legea. Astfel, în urma acţiunii sprijinite de luptătorii S.I.R. din cadrul IPJ Hunedoara, doi condamnaţi au fost prinşi şi duşi la închisoare şi un afacerist s-a ales cu amendă pentru comerţ ilicit. Poliţiştii au reuşit să dea şi de urma unui băieţel în vârstă de şase ani dat dispărut de tatăl său.
„Poliţia municipiului Petroşani a efectuat o razie în Cartierul Aeroport, zona Livezeni şi Zona Centrală din municipiul Petroşani, acţiune în urma căreia a fost depistat Adrian S., de 55 ani, din oraşul Aninoasa,  recidivist. În urma cercetărilor, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au stabilit faptul că suspectul, în perioada februarie – martie 2012, a comis două furturi din incinta Spitalului de Urgenţă Petroşani”, declară inspectorul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Bărbatul reţinut este autorul mai multor furturi din saloanele cu pacienţi ale Spitalul de Urgenţă Petroşani, dar şi din alte locaţii ale municipiului. Acesta riscă să stea după gratii pentru furt calificat. „În cadrul aceleiaşi acţiuni, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au depistat-o pe Vasilica C., de 34 ani, din Petroşani, care a fost condamnată în data de 21.06.2012, de Judecătoria Tg. Jiu, la o pedeapsă privativă de libertate de trei ani şi şase luni, pentru comiterea infracţiunii de complicitate la înşelăciune. Persoana în cauză a fost escortată şi depusă în Penitenciarul Bârcea Mare, în vederea executării pedepsei”, mai precizează Niţu. La razie, au luat parte şi comisari de la Garda Financiară, iar patronul unei societăţi a fost amendat cu 200 de lei, după ce, în urma controlului, s-a constatat că societatea nu avea casă de marcat.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

8 ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

8 ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

8 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun zvonerii de serviciu că se anunță schimbări mari de tru­pe într-o instituție de la…

8 ore ago

Procurorul care l-a anchetat pe Traian Berbeceanu, achitat definitiv. Va încasa 1 milion de euro, salarii restante

Dosarul „Berbeceanu”, cu inculpați din structurile BCCO și DIICOT Alba Iulia, a ajuns la final…

8 ore ago

Daune mai mici, tot atâția ani de pușcărie

Sentință definitivă în cazul tână­rului Claudiu Nițariu (foto), judecat pentru omor. Magistrații Curții de Apel…

8 ore ago