Categories: Actualitate

Descinderi la traficanţii de ţigări

Maximilian Gânju

În urma raziei derulate de poliţiştii din Petroşani, doi localnici au fost descoperiţi comercializând ţigări de contrabandă, netimbrate.

”Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Hunedoara au efectuat o acţiune în urma căreia au surprins în flagrant o femeie în vârstă de 38 de ani, din municipiul Petroşani, care comercializa, pe raza municipiului Petroşani, 201 de pachete de ţigarete (de diferite mărci), care nu aveau aplicat timbrul fiscal prevăzut de legislaţia în vigoare. Din incinta punctului de lucru al societăţii, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării pachetele de ţigări de contrabandă şi o sumă de bani, provenită din vânzarea acestora”, a informat IPJ Hunedoara.
Ţigările de contrabandă provin din spaţiul extra-comunitar şi erau comercializate pe piaţa neagră, de pe raza municipiului Petroşani, au stabilit anchetatorii. În cadrul aceleiaşi acţiuni, poliţiştii au surprins în flagrant un bărbat de 37 de ani, tot din Petroşani, care comercializa la punctul de lucru al unei societăţi comerciale mai multe pachete de ţigări fără timbru fiscal. Ţigările provenite din contrabandă au fost confiscate iar pe numele celor doi au fost deschise dosare penale pentru contrabandă, ancheta fiind derulată sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Astia sunt traficanti de tigari?Ce ridicol!Cand am citit titlul am crezut ca au fost sechestrate vreo 10 tiruri cu tigari!Dar am descoperit o periculoasa traficanta,femeia de 38 de ani!Vai si amar!

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

o zi ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

o zi ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

o zi ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

o zi ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

o zi ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

o zi ago