Descinderi la traficanţii de ţigări

Maximilian Gânju

În urma raziei derulate de poliţiştii din Petroşani, doi localnici au fost descoperiţi comercializând ţigări de contrabandă, netimbrate.

”Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Hunedoara au efectuat o acţiune în urma căreia au surprins în flagrant o femeie în vârstă de 38 de ani, din municipiul Petroşani, care comercializa, pe raza municipiului Petroşani, 201 de pachete de ţigarete (de diferite mărci), care nu aveau aplicat timbrul fiscal prevăzut de legislaţia în vigoare. Din incinta punctului de lucru al societăţii, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării pachetele de ţigări de contrabandă şi o sumă de bani, provenită din vânzarea acestora”, a informat IPJ Hunedoara.
Ţigările de contrabandă provin din spaţiul extra-comunitar şi erau comercializate pe piaţa neagră, de pe raza municipiului Petroşani, au stabilit anchetatorii. În cadrul aceleiaşi acţiuni, poliţiştii au surprins în flagrant un bărbat de 37 de ani, tot din Petroşani, care comercializa la punctul de lucru al unei societăţi comerciale mai multe pachete de ţigări fără timbru fiscal. Ţigările provenite din contrabandă au fost confiscate iar pe numele celor doi au fost deschise dosare penale pentru contrabandă, ancheta fiind derulată sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani.

Un gând despre „Descinderi la traficanţii de ţigări”

  1. Astia sunt traficanti de tigari?Ce ridicol!Cand am citit titlul am crezut ca au fost sechestrate vreo 10 tiruri cu tigari!Dar am descoperit o periculoasa traficanta,femeia de 38 de ani!Vai si amar!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.