Categories: Actualitate

Contrabandişti cu ţigări, prinşi în urma unui control

Poliţiştii au găsit în autoturismul unui bărbat pachete de ţigări de contrabandă. În urma acţiunii au mai fost descoperite alte câteva sute şi la un magazin din Petrila.

”Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul I.P.J. Hunedoara, cu sprijinul poliţiştilor Biroului Rutier Petroşani, au oprit în trafic, pe DN66, pe raza municipiului Petroşani, autoturismul condus de un bărbat din oraşul Petrila. În urma verificării interiorului autovehiculului, pe bancheta din spate, poliţiştii au găsit 20 de pachete de ţigarete care nu erau marcate fiscal corespunzător, fiind provenite din contrabandă”, a informat IPJ Hunedoara.
În cadrul aceleiaşi acţiuni, poliţiştii au identificat şi în incinta punctului de lucru al unei societăţi comerciale din Petroşani, 196 de pachete de ţigarete, de diferite mărci, care nu erau marcate corespunzător, provenite din contrabandă şi care erau comercializate de un bărbat şi o femeie din municipiu. În ambele cauze s-au întocmit dosare de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă şi s-au ridicat pachetele de ţigări, pentru cercetări. (M. Gânju)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Felicitare Florii

42 de minute ago

Felicitare Florii

44 de minute ago

Felicitare Florii

44 de minute ago

Felicitare Florii

46 de minute ago

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

48 de minute ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

48 de minute ago