Categories: ActualitateFlash

O nouă încercare eşuată de arestare a poliţistului Sucilă

Sorina Popa

Nici ieri, poliţistul Adrian Sucilă (foto) nu a putut fi arestat, aşa cum au propus procurorii DIICOT Hunedoara, deoarece judecători de la Tribunalul Hunedoara au decis că nu este de competenţa lor să dea un verdict, ci Judecătoria Petroşani. În aceste condiţii, după ce anterior Judecătoria Petroşani îşi  declinase competenţa către tribunal, Sucilă a rămas, deocamdată, în libertate.

Dosarul, trimis la Curtea de Apel Alba Iulia
Ieri, Adrian Sucilă s-a prezentat la Tribunalul Hunedoara, împreună cu avocatul său, pentru a afla ce decizie iau magistraţii de aici. A plecat tot liber, poliţistul trebuind să mai aştepte verdictul, probabil, câteva zile.
„S-a admis excepţia de necompetenţă materială a Tribunalului Hunedoara, formulată de DIICOT, şi a declinat competenţa de soluţionare a propunerii de arestare preventivă în favoarea Judecătoriei Petroşani. În acest sens, dosarul va fi înaintat către Curtea de Apel Alba Iulia, în vederea soluţionării conflictului negativ de competenţă materială”, a declarat Ildiko Glăman, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Hunedoara.
După ce Curtea de Apel Alba Iulia se va pronunţa asupra competenţei de soluţionare a propunerii de arestare preventivă în cazul Adrian Sucilă, vom afla care dintre cele două instanţe va judeca dosarul respectiv.
Poliţistul Adrian Sucilă a fost ridicat de ofiţerii de la Crimă organizată, la câteva zile după ce a fost eliberat din puşcărie, fiind acuzat de data aceasta de pornografie infantilă. El a fost dus luni la audieri la DIICOT Deva. Alături de Sucilă, şi în acest dosar, la fel ca şi în cel de corupere sexuală şi act sexual cu un minor, aflat pe rolul Judecătoriei Petroşani, este cercetată şi Mihaela Stoica, fiica fostului viceprimar al municipiului Vulcan.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

19 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

19 ore ago