Categories: Stiri

O nouă ediţie a Bursei Locurilor de Muncă


Şomerii hunedoreni vor avea şansa să-şi găsească o slujbă, la o nouă ediţie a Bursei Locurilor de Muncă, organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Hunedoara (AJOFM). Acţiunea se va desfăşura miercuri, în reţeaua teritorială a instituţiei, adică la agenţiile acesteia din Deva, Simeria, Hunedoara, Orăştie, Călan, Haţeg, Petroşani, Lupeni, Vulcan şi Brad, între orele 9 şi 13. „Agenţii economici din judeţ pot depune oferte de locuri de muncă vacante până în data de 25 noiembrie 2015 la A.J.O.F.M. Hunedoara, cu sediul în Deva, Piaţa Unirii, nr. 2, telefon 0254-216.151 sau la cea mai apropiată agenţie locală pentru ocuparea forţei de muncă“, anunţă Nicolae Fara, directorul executiv al AJOFM Hunedoara. (M.Şerban)

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Tot la fel se faceau nenumarate burse si pe vremea lui porcovan vasile, alias faraonul ajfm, sa dea bine la partid pe de-o parte si la fraieri pe de alta parte.

  • Bursa ca bursa, dar e una Alina pe-acolo, cica venita de pe la DGFP-adica de la finante. Asta cica e monument de prostie, 3 angajate au plecat din cauza dumneaei, ne mai putand suporta idioteniile si sclifoselile acestei " specialiste" , pusa in functie de dir. adjunct si uitata pe-acolo dintr-o imensa gresala a senatorului Haralamb Voichitoiu.

  • Ha, ha, ha, Alina Bulina Mihet ! A fost colega noastra, acum spalati-va pe cap cu ea. E priceputa la toate, bine ca prostia nu doare. Aici oricum n-o mai primeste nimeni, e clar.

  • S-o fi dat la fund, chiar n-am mai vazut-o. Toata ziua se vantura prin oras cu un duster alb al firmei. Daca n-o intreaba nimeni de sanatate..., lasa Mimi, para-va bine ca scaparati de ea, oricum inapoi nu se mai intoarce. Am auzit si eu ca are mari figuri pe cap de cand s-a dat cu generalul Oprea. Sa se roage sa i se deschida parasuta cand o cadea, ca altfel e belea mare.

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Bulina albă

Vasile Dîncu, senator PSD Pentru că a primit Titlu de Cetățean de Onoare al municipiului…

13 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii ăștia tare isteți că o duduie, șefă pe la o agenție de la…

13 ore ago

Bulina neagră

Claudiu V., din municipiul Hunedoara Pentru că a fost trimis în judecată pentru trafic și…

13 ore ago

„Săracii” preoți, ce salarii mici au! Grila de salarizare a preoţilor, în funcţie de studii şi încadrare

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a cerut creşterea salariului per­so­na­lului neclerical la nivelul salariului minim…

13 ore ago

Escrocheria „Mă auziți acum?”: motivul pentru care este important să nu răspunzi cu „DA”

În era digitală actuală, în care sun­tem profund interconectați prin In­ter­net, escrocheriile telefonice ră­mân o…

13 ore ago

Căutări reluate în cazul persoanei dispărute în lacul Sântămăria Orlea. Apa are 19 metri adâncime

Scafandrii au reluat, ieri, căutările în cazul persoanei date dispărută în lacul ba­rajului de acumulare…

13 ore ago