Categories: Actualitate

O japoneză a picat în plasa unui escroc care s-a dat drept „astronaut rus”. Bărbatul a păcălit-o că se va însura cu ea dacă îi dă bani să revină pe Pământ

Poliția din Japonia investighea­ză cazul unei femei de 65 de ani din prefectura Shiga, care a plătit o importantă sumă de bani unui bărbat care pretindea că ar fi as­tronaut pe Stația Spațială Inter­na­țională și că ar avea nevoie de bani pentru a se întoarce pe Pământ și a se căsători cu ea.

I-a trimis banii în cont
Femeia de 65 de ani a intrat în legătură cu un necunoscut pe care l-a cunoscut pe o rețea de so­cia­lizare și care s-a dat drept un as­tronaut rus care lucrează pe Stația Spațială Internațională.
Cei doi s-au cunoscut în iunie și după mai multe discuții în care i-a spus că o iubește și a cerut-o în căsătorie, bărbatul a început să îi ceară femeii bani, invocând faptul că are nevoie de finanțare pentru a se întoarce cu racheta pe Pământ și pentru a plăti „taxele de ate­rizare”, a anunțat poliția niponă. Victima a acceptat să transfere circa 4,4 milioane de yeni (apro­ximativ 28.000 de euro) într-un cont indicat de escroc, între lunile august și septembrie.
Suspectul a continuat să-i ceară bani femeii, care și-a luat inima în dinți și a apelat în cele din urmă la ajutorul autorităților, potrivit Japan Today.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Victooooorie!

Corvinul aduce Cupa României acasă, la Hunedoara. Gladiatorii lui Florin Maxim au fost fantastici. Peste…

16 ore ago

Dr. Gheorghe Firczak – „Avram Iancu. Caracterul european al revoluției române din 1848 – 1849” – o carte despre sinea noastră națională

Citeam odată, într-o prefață a unei cărți despre împăratul Napoleon Bonaparte (1804 - 1815), scrisă…

17 ore ago

ANUNŢ VÂNZARE

Societate comercială vinde piatră (andezit) brută și concasată (sort 0-31,5mm; 0-63 mm; etc.) pentru construcții…

o zi ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Ăsta revine din pa­tru în patru ani mai ceva ca boala. Este vor­ba de un…

o zi ago

Bulina albă

Dr. Iulia Roșu, medic specialist pneumolog în cadrul Sanatoriului de Pneumoftiziologie Geoagiu Pentru că s-a…

o zi ago

Bulina neagră

Albert V. din Petroșani Pentru că a fost trimis în judecată pentru infracțiunea de furt,…

o zi ago