Actualitate

O grevă a foamei mai scurtă la EM Lonea

Maximilian Gânju

Inginerul Mihaela Gălăţan (foto), de la EM Lonea, a intrat ieri dimineaţă în greva foamei, aceasta acuzând modul în care s-au făcut promovările în funcţii doar pe baza unor decizii politice şi nu neapărat pe competenţe.
Femeia a intrat în greva foamei deoarece promovările influenţează siguranţa minerilor şi a locurilor de muncă, susţine aceasta. La exploatarea minieră au ajuns imediat cei din conducerea Complexului Energetic Hunedoara, cât şi liderii de sindicat, iar directorul companiei energetice, Samuel Dioane, a spus că responsabilitatea în alcătuirea echipei de conducere revine conducerii exploatării, astfel încât activitatea să se desfăşoare în condiţii normale. De cealaltă parte, Darius Câmpean, liderul Sindicatului Muntele, a spus că protestul este unul artificial, prin care nu ştie ce se urmăreşte. Pentru că femeii i s-a făcut rău, directorul CEH a solicitat ca la EM Lonea să vină o ambulanţă. Femeia a fost dusă la Spitalul de Urgenţă Petroşani, unde i-a fost făcută o serie de investigaţii, însă starea ei de sănătate este bună.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Vrea sa slabeasca vaca, este o proasta a fost sustinuta de fostul sot Meltzer care freaca menta in CNH nu face absolut nimic si il urmareste pe dir general DIOANE ca sa poata sa ia locul,fac tot felu de scenari ca Dioane sa fie schimbat.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

S-a pus de o alianță a săracilor cu duhul. Gurile rele din capitala regiunii cu…

11 ore ago

Bulina albă

Timeea Ștefănescu, sportivă din municipiul Vulcan Pentru că a obținut două medalii de argint și…

11 ore ago

Bulina neagră

Dănuț R., din municipiul Lupeni Pentru că a fost trimis în judecată de către procurori,…

11 ore ago

Primăria Șoimuș, bună de plată!

Au primit bani pentru refacerea comunei după calamități, dar i-au folosit pe altceva Primăria Șoimuș…

11 ore ago

Motivele pentru care anchetatorii lui Traian Berbeceanu au fost achitați de judecători. „Modalitatea în care și-au exercitat atribuțiile a fost una extrem de deficitară”

Procurorul Ioan Mureșan (foto dreapta), achi­tat pentru abuz în serviciu, repre­siune nedreaptă și fals intelectual,…

11 ore ago

Conducerea din Dobra a dat lovitura, din nou

Magdalena Șerban Odată utilizată, apa potabilă devine apă uzată. Sistemul de canalizare este folosit pentru…

11 ore ago