Categories: ActualitateFlash

Numărul tichetelor Rabla va fi suplimentat

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a anunţat că numărul tichetelor din programul Rabla va fi suplimentat până la sfârşitul acestei luni, cu alte 15.000 de vouchere. Anul acesta, în judeţul nostru au fost casate deja 500 de autovehicule vechi în cadrul programului Rabla.
Potrivit declaraţiilor făcute ieri de Rovana Plumb, tichetele alocate suplimentar au o valoare de 57 de milioane de lei şi vor putea fi folosite după 1 iulie. Reprezentanţii Agenţiei pentru Protecţia Mediului Hunedoara spun că programul Rabla continuă să se desfăşoare cu succes în judeţul nostru. Din aprilie, de când a început ediţia acestui an, şi până în prezent, toate tichetele acordate operatorilor hunedoreni autorizaţi să preia maşini pentru casare, au fost epuizate. „Cei şapte operatori autorizaţi de pe raza judeţului nostru au primit, în total, 500 de tichete. Asta înseamnă că în decurs de două luni, au fost casate 500 de rable“, a declarat Georgeta Barabaş, directorul APM Hunedoara.
Anul trecut, în cadrul programului Rabla, au fost casate 4.500 de autovehicule vechi în judeţ, iar la ora actuală, peste 25 la sută dintre cele 100.000 de autoturisme înscrise în judeţ au o vechime de peste 12  ani. (C. Ghenea)

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Poate te întrebi cine e PPC

Poate ai observat că identitatea vizuală a furnizorului tău de energie s-a schimbat. Cei doi…

o zi ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că e dragoste mare între un personaj de la noi și o…

2 zile ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenor Corvinul Hunedoara Pentru că a convins cu talentul său de antrenor, fiindu-i…

2 zile ago

Bulina neagră

Vasile R., din municipiul Petroșani Pentru că a fost trimis în judecată pentru evaziune fiscală…

2 zile ago

Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor: Votați-l pe Iulius Bedea! Votați-l pe Iulius, un om devotat orașului și cetățenilor

Ieri, președintele social-democraților hu­nedoreni, Laurențiu Nistor și primarul din Simeria, Iulius Bedea, au susținut o…

2 zile ago

Aveți grijă ce plăți faceți pe internet! O hunedoreancă a rămas fără banii din contul fetiței sale

Una dintre fiicele femeii din muni­cipiul Hunedoara a făcut o plată în valoare de 9…

2 zile ago