Nu se reduce sãptãmâna de lucru la CEH

  Sorina Popa

Directorul general al Complexului Energetic Hunedoara (CEH), Aurel Niculescu (foto), a declarat, ieri, după şedinţa Consiliului de Administraţie, că s-a aprobat o altă variantă şi nu cea de reducere a săptămânii de lucru de la cinci zile la patru zile pentru angajaţii CEH. Este vorba despre plata în funcţie de acord.

„S-a aprobat o altă variantă, se va întocmi un regulament privind salarizarea, în acord cu contractul colectiv de muncă. Regulamentul va fi întocmit de comisia paritară sindicate-administraţie. Acesta va fi pus în aplicare după ce va fi aprobat de Consiliul de Administraţie”, a declarat directorul general al CEH.
Pe de altă parte, Aurel Niculescu a afirmat că se va relua procedura de achiziţie a utilajelor pentru minele viabile din Valea Jiului. „Vom întocmi un nou caiet de sarcini şi sperăm că de data asta vom avea mai mulţi ofertanţi”, a spus directorul general al CEH.
În ceea ce priveşte investiţiile la Termocentrala Mintia, Aurel Niculescu a precizat că delegaţia chineză condusă de preşedintele companiei interesate, se află aici. „Încercăm să finalizăm negocierile, astfel ca, odată cu vizita premierului Victor Ponta în China, să semnăm contractul pentru investiţiile de la Termocentrala Mintia. Luni vom stabili data de depunere a ofertei preliminare”, a spus acesta.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

15 ore ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

15 ore ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

15 ore ago