Categories: Sport

Norocul ţine cu cei puternici

Ciprian Marinuţ

FC Hunedoara şi-a trecut în cont trei puncte, fără nici un fel de efort, întrucât va câştiga la masa verde întâlnirea cu FCM Turda, deoarece adversarii nu s-au prezentat la meci, din motive financiare. Situaţia pare să indice că astrele s-au aliniat favorabil pentru negru-albaştri şi că anul acesta, promovarea poate fi a lor.

„Plimbare” de trei puncte
Fără a bănui ce avea să se întâmple, scriam în avancronica partidei că lidera FC Hunedoara va avea de făcut o simplă „plimbare” pentru a câştiga meciul cu FCM Turda, deoarece negru-albaştrii erau favoriţi din toate punctele de vedere. Turdenii nu s-au prezentat la joc, din cauza unor probleme interne de natură financiară, iar prognoza din avancronică s-a transformat literalmente în realitate. Pe teren, au ieşit doar jucătorii de la FC Hunedoara, pentru o simplă plimbare împreună cu brigada de arbitri, iar centralul Sorin Tarcea, din Timişoara, a fluierat, simbolic, începerea meciului şi imediat încheierea acestuia.
Rezultatul partidei nedesfăşurate va fi omologat săptămâna aceasta la comisiile de profil ale FRF, care potrivit regulamentului, vor declara echipa hunedoreană învingătoare, la masa verde, cu scorul de 3-0.
După cinci etape în care a jucat trei meciuri pe teren, a stat o etapă şi are un meci câştigat la masa verde, FC Hunedoara are maximum de puncte şi e lidera clasamentului. Liniştea, siguranţa financiară şi atmosfera bună de la echipă pot fi ingredientele unui parcurs de succes, mai ales că adversarele sunt măcinate de probleme.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

o zi ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

o zi ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

o zi ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

o zi ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

o zi ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

o zi ago