Actualitate

Natura s-a dezlănțuit! Vijelia a făcut prăpăd la Hunedoara

Dezastru produs ieri în municipiul Hunedoara, dar și în zona Călan. Pen­tru câteva minute, natura s-a dez­lăn­țuit, iar consecințele sunt dintre cele mai urâte.

Rafale puternice de vânt
„Vijelia abătută astăzi asupra mu­ni­cipiului Hunedoara a produs pagube în mai multe zone ale oraşului. Este vorba, în principal, despre acoperişuri sau bucăţi de acoperiş dislocate de rafalele de vânt extrem de puternice şi despre copaci rupţi.
Angajaţii Primăriei, Poliţiei Locale şi cei ai societăţilor din subordinea Con­si­liului L­ocal, Salubprest şi Ecoserv, sunt în teren şi vor acţiona pe întreg par­cur­sul zilei pentru diminuarea efectelor furtunii”, susțineau angajații primăriei, ieri, după dezastru.
„Cea mai mare parte a pagubelor în­re­gistrate în urma furtunii este produsă de acoperişuri construite în anii 2000, fără ca acestea să fi fost avizate/au­to­rizate de primărie. Reamintim că, în astfel de situaţii, responsabilitatea juri­dică le revine proprietarilor de lo­cuinţe din respectivele blocuri. Deo­cam­dată ne concentrăm pe inter­ven­ţiile în regim de urgenţă care sunt ne­cesare astăzi (n.r.-ieri)”, au anunțat cei de la Primăria municipiului Hunedoara. (A.N.)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un consiliu pestriț se anunță a fi la cârma unei urbe din sudul ju­dețului, după…

4 ore ago

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara: Avem de partea noastră experienţa administrativă, profesionalismul, priceperea, dar şi tinereţea cu viziunea inovativă

Șeful județului și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara. Laurențiu…

4 ore ago

Bulina albă

Maria Sara Lupulesc, elevă în clasa a V-a la Școala gimnazială ”I.G. Duca” din Petroșani…

4 ore ago

Bulina neagră

Aurel G. Pentru că a fost trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, după…

4 ore ago

Plângere penală împotriva celor care au modernizat telecabina de pe Dealul Cetăţii

Primarul Devei a decis că e mo­mentul să facă plângere penală împotriva celor care au…

4 ore ago