Natalia Intotero, aleasă vicepreşedintă a femeilor social democrate din România

Magdalena Şerban

Deputatul hunedorean Natalia Intotero, preşedinta Organizaţiei de femei a PSD Hunedoara, a fost aleasă ieri, în cadrul Conferinţei Naţionale a Femeilor Social-Democrate ce a avut loc la Bucureşti, în funcţia de vicepreşedinte. De asemenea, pe lângă Intotero, judeţul Hunedoara are încă patru reprezentante în Consiliul Naţional al OFSD: Ancuţa Suciu (Deva), Rodica Urşica (Geoagiu), Margareta Burduf (Petroşani) şi Jenica Stanci (Uricani).
„Fac parte din cea mai puternică şi frumoasă organizaţie a femeilor din rândul unui partid politic, foarte bine pregătite în diferite domenii de activitate. Ştim cu toţii cât este de dificil pentru acestea ca, pe lângă profesie, pe lângă rolul de soţie, mamă sau bunică, să-şi dedice timpul lor liber sau chiar mai mult de atât, implicându-se pentru binele comunităţii. Mă voi implica alături de ele în foarte multe proiecte ce vor veni în sprijinul femeilor, copiilor şi a tuturor cetăţenilor din România, dar totodată şi a celor care trăiesc în afara graniţelor ţării. Le mulţumesc pentru susţinere”, a declarat Natalia Intotero.
Mai trebuie spus că la conferinţa naţională de la Bucureşti au participat câte 10 delegate din fiecare judeţ, desemnarea acestora făcându-se în cadrul conferinţelor organizaţiilor judeţene. „Nu văd o reprezentare foarte mare a femeilor în politică, de aceea am susţinut la şcoala politică o rezoluţie în care am solicitat o prezenţă de 30 la sută a femeilor pe liste în ceea ce priveşte alegerile locale şi parlamentare. Cred că rolul nostru, al organizaţiei, este să încurajăm participarea femeilor la viaţa politică şi în administraţie, acest lucru însemnând un plus pentru societatea românească. Conducerea PSD a agreat procentul propus, l-a susţinut şi cred că se va transpune în realitate”, a afirmat europarlamentarul Viorica Dăncilă, preşedinta OFSD. Despre Natalia Intotero, aceasta a precizat că de-a lungul anilor, a demonstrat multă implicare, iar prezenţa sa în noua funcţie este un câştig pentru proiectul pe care OFSD doreşte să-l implementeze.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Deci, se compară ALDE sau PSR cu partidele tradiţionale, PSD sau PNL ? Partidele nou înfiinţate nu vor avea, fiecare din ele, nici măcar un sfert din numărul celor compun organizaţiile de femei sau de tineret ale oricăruia din cele două partide, social-democraţii sau liberalii.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

o zi ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

o zi ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

o zi ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

o zi ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

o zi ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

o zi ago