Ministrul Natalia Intotero, aproape de o funcţie importantă în conducerea PSD

Sorina Popa

Se fac ultimele pregătiri înainte de Congresul PSD din 10 martie 2018, în sensul că se negociază, se depun candidaturi pentru funcţiile care vor fi scoase la vot sâmbătă. Cu excepţia celei de preşedinte al partidului.

Femeile, la egalitate cu bărbaţii
Delegaţii social-democraţi vor vota pentru funcţiile de preşedinte executiv, secretar general şi vicepreşedinte. Luni, Comitetul Executiv a aprobat modificările la Statutul PSD, iar vineri vor fi adoptate alte modificări. Mâine este ultima zi pentru depunerea candidaturilor la funcţiile care vor fi supuse votului Congresului PSD. Astfel, fiecare din cele opt regiuni economice ale ţării va avea doi vicepreşedinţi, un bărbat şi o femeie. Aşadar, vor fi 16 vicepreşedinţi, opt bărbaţi şi opt femei, faţă de 12, câţi sunt în prezent. Pentru regiunea Vest se vehiculează varianta Ioan Mocioalcă – Natalia Intotero (foto), dar şi varianta Mihai Fifor – Natalia Intotero. Hunedoreanca Natalia Intotero este deputat şi conduce Ministerul pentru Românii de Pretutindeni.
Se pot depune mai multe candidaturi pentru regiuni, condiţia fiind susţinerea a cel puţin unei organizaţii judeţene. Noua structură de conducere a partidului prevede paritate între femei şi bărbaţi. Membrii social-democraţi vorbesc despre egalitatea de şanse.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Vai, am atins punctul culminant. Cu cât este mai mare incompetența cu atât funcțiile obținute sunt mai importante.

  • Această incompetentă , care profesional este fără nume, are mulți lătrăi în soldă. Cum apare o postare în care nu se spune că măcar e frumoasă imediat lătrăii bombardează site-ul ca să coboare postarea despre ea. Frișca noastră e ca um dirijabilul. E sus până are aer cald. După aceea coboară dacă nu se pră bușește, ceea ce e foarte probabil. Oricum funcțiile acestea de vicepreședinte sunt ca frecția la piciorul de lemn. Au introdus criterii ca, de exemplu, Natalia Intotero să poată candidă iar, tot de exemplu, Ecaterina Andronescu, să nu poată candida. E drâguț, nu ?

Recent Posts

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

2 ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

2 ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

2 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun zvonerii de serviciu că se anunță schimbări mari de tru­pe într-o instituție de la…

2 ore ago

Procurorul care l-a anchetat pe Traian Berbeceanu, achitat definitiv. Va încasa 1 milion de euro, salarii restante

Dosarul „Berbeceanu”, cu inculpați din structurile BCCO și DIICOT Alba Iulia, a ajuns la final…

2 ore ago

Daune mai mici, tot atâția ani de pușcărie

Sentință definitivă în cazul tână­rului Claudiu Nițariu (foto), judecat pentru omor. Magistrații Curții de Apel…

2 ore ago