Moloţ dixit: Mircia a fost mãseaua stricatã din PNL!

Sorina Popa

Preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PNL, Mircea Ioan Moloţ (foto), a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că forul care este competent să-l excludă pe primarul Devei din partid este Consiliul Naţional Executiv (CNEx).

Deliciul adversarilor politici

„Îmi pare rău pentru fiecare membru de partid pe care-l pierdem. Am o comparaţie, chiar dacă e plastică, între organizaţia de partid şi dantură. Mircia Muntean a reprezentant măseaua stricată din partid. Şi, atunci, am preferat să o scoatem pe aceasta şi să păstrăm ce avem mai bun în gură. Toate tratamentele noastre, de a repara măseaua, adică pe Mircia Muntean, au dat greş. Aşa că el a fost extirpat din rândurile danturii bune”, a afirmat Mircea Ioan Moloţ.
„Mircia Muntean a apărut în ultima perioadă, de 14 ori în presa scrisă, când şi-a atacat colegii liberali. Apoi, de 12 ori l-am urmărit în emisiuni televizate, când, în loc să-l intereseze problemele devenilor, iarăşi şi-a acuzat colegii. Atacurile acestea ale lui au făcut deliciul adversarilor noştri politici. Din această extirpare, nu am ieşit întăriţi. Sunt convins că vom merge însă de acum încolo pe un făgaş normal. PNL îşi va strânge rândurile mai mult ca oricând”, a declarat liderul liberalilor hunedoreni.

„O zi tristă pentru mine”

Împreună cu Mircea Ioan Moloţ, la conferinţa de presă de ieri, au fost prezenţi şi câţiva primari liberali şi consilieri locali şi judeţeni.
„Este o zi tristă pentru mine. Excluderea lui Mircia Muntean din partid nu este un moment fericit pentru liberali. Eu compar situaţia petrecută cu primarul Devei, cu cea a lui Călin Popescu Tăriceanu. Însă, Tăriceanu s-a comportat total diferit de Mircia Muntean. Tăriceanu a venit în campania Marianei Câmpeanu, în schimb, Mircia nu ne-a ajutat. El a transformat un război personal al lui cu Mircea Moloţ, într-unul al partidului”, a declarat Adrian Iovănesc, primarul oraşului Călan. La rândul său, primarul municipiului Hunedoara, Ovidiu Hada, a spus că „Mircia Muntean a fost, este şi, dacă va vrea el, va fi şi pe viitor, prietenul meu. Decizia de excludere a lui din PNL a fost justificată”. Consilierul judeţean Tiberiu Balint a declarat la conferinţa de presă a liberalilor, că „salut decizia Consiliului Naţional Executiv al PNL. Mircia Muntean se situează de mult în afara PNL şi în afara legii”.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Molot ai scumpit apa la noi in Valea Jiului,sa mai astepti voturile noastre la Pastele Cailor,crezi ca ne pacalesti ascuzandute sub USL.

  • PNL FARA MUNTEANU ESTE IN PICAJ, CINE CREZI MOLOT CA TE VOTEAZA PE TINE? SAU PE OANCEA CARE SI-A TRIMIS SOFERUL IN LOCUL SAU LA EXAMENE LA FACULTATE?

  • " Maseaua" stricata extirpata, n-o sa-l fereasca pe micu' turnator -Molot de binemeritatul sex oral electoral, pe care il va incasa in 2012,in 2 transe.

  • Doamne cu ce ochi il vedeti acum pe Mircia, dar cind v-a scos din cacat de ce n-ati zis nimic? Aveati gura plina?
    Antonescu l-a vrut afara pentru ca Mircia l-a sustinut pe Tariceanu, iar Molot l-a sustinut pe Antonescu pentru ca Tariceanu a avut inclusiv mai multe neveste decit Molot ca sa nu mai vorbim de celelalte.

  • Dece numai acum s-a hotarat ca Mircia nu mai corespunde intereselor
    dvs.economice???Cand va adus in partid si va dat functii de directori,
    consilieri judeteni,consilieri locali,etc.va convenit???Tov.Oancea dece nu-ti dai inca seama ca esti impins in toata aceasta urata mascarada de tov.Molot ??? La proxima ocazie ve fi aruncat ca un rebut.Prin ceea ce a-ti facut PNL-ul a pierdut 50% din voturi in acest
    judet.Sa vedem daca dupa alegeri o sa dati dovada de onoare liberala
    si o sa va dati demisia.Si tov.Antonescu a fost manipulat de tov.Rusanu,asa cum va manipuleaza Molot pe voi.Inca nu va dati seama ce partid se bucura de aceasta mascarada si care acum rade de voi.

  • Mai iesi tu presedinte la CJ la pastele cailor mai Molot...esti un nimic imbogatit din banii nostri...

  • m muntean v a fi primar in deva si peste o mie de ani dar piticania cred ca mai prinde cj la pastele cailor.curaj si fruntea sus dle primar deveni sint cu tine

  • Un sut in spate = un pas inainte. PNL-ul a pierdut multe voturi si un primar bun.

  • TREBUIE SA INTELEGETI CA ACUM SE INSTAUREAZA SECURITATEA,ESTE FOARTE GRAV DAR ADEVARAT,ACUM TREBUIE SA FIE DEMISI SI MOLOT SI RADU RUSANU,TREBUIE SCHIMBAT SISTEMUL DE LEGI,NU VEDETI CA SE PREGATESTE INSTAURAREA FRICII,PRIN FAPTUL CA NU TI SE MAI DA DREPTUL LA O REPLICA,ACUM SE FACE SELECTAREA,SI VETI VEDEA CA DACA MIRCEA NU VORBESTE,VA FI EXECUTAT,CU O CARAMIDA IN BUZUNAR.

  • Lătrăii lu MIRCIA de mai sus, fanatici precum slugile lu OSAMA, sunt foarte deranjați de excluderea lui Mircia pentru că își pierd ciolanul p d alta parte MOLOT acest Napoleon de Martinesti are acum libertatea de a-si promova catelusii lui in sinecurile de partid.
    Suntem departe de ceea ce ar trebui sa fie. Dar noi răbdăm că suntem români.

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

23 de ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

23 de ore ago