Molnar, şef peste conservatorii deveni

Sorina Popa

După doi ani de interimat, Simion Molnar (foto) a fost ales în funcţia de preşedinte al filialei municipale Deva a Partidului Conservator. Iniţial, Simion Molnar a avut un contracandidat pentru şefia organizaţiei PC Deva, pe Mihai Mica, însă acesta s-a retras din cursă. Molnar a fost ales preşedinte după o perioada în care a ocupat această funcţie ca preşedinte interimar.

Reevaluarea cluburilor
Din noua echipă de conducere a filialei fac parte 19 membri, care formează Consiliul Local municipal Deva al PC. Din cei 19, 11 compun Biroul Executiv municipal. Preşedintele PC Deva va avea alături doi vicepreşedinţi, pe Livia Oros şi Mihai Mica. Secretar executiv a fost desemnat Nicolae Grădină.
Liderul conservatorilor din judeţ, Petru Mărginean, a declarat că noua conducere a PC Deva are ca obiective reevaluarea tuturor cluburilor de membri din municipiu şi reorganizarea pe cartiere. “Obiectivul principal, însă, al noii conduceri de la Deva este identificarea candidatului pentru funcţia de primar al municipiului Deva. Este un obiectiv extrem de important pentru noi”, a declarat Petru Mărginean.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

5 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

5 ore ago