Categories: Actualitate

Banii europeni pentru modernizarea Petroşaniului

Dana Istudor
Pentru acest an, Primăria municipiului Petroşani a depus mai multe proiecte de finanţare din bani europeni. O parte dintre aceştia sunt alocaţi pentru proiectele de preaderare, iar alta pentru cele din fondurile structurale post-aderare.
Din prima categorie fac parte proiectele referitoare la modernizarea sistemului de colectare a deşeurilor sau reabilitarea căilor de acces din cartierul Bosnea. Printre proiectele din cea de-a doua categorie se numără: modernizarea arterei principale a localităţii, modernizarea celor două corpuri ale Şcolii Generale „I. G. Duca” sau planul integrat de dezvoltare al centrului municipiului. Per total, cele cinci proiecte valorează circa 50 de milioane de lei, plus încă 1.220.000 de euro.
MesagerulHunedorean

View Comments

  • Imi aduc aminte de suava, inocenta Monica Iacob Ridzi devenita conjunctural deputat. Nici nu indraznea sa ridice privirea la cineva mustind de politete si solicitudine. In 2004 era o cu totul alta Monica decat cea de acum: insolenta, agresiva, dispretuitoare cu cei mici, slugarnica cu cei mari. Cand vroia sa urce in ierarhia partidului il intreba pe Gheorghe Barbu daca este de acord sa candideze la o functie de vice presedinte in partid. In 2008 il caracteriza pe acesta ca fiind cancerul organizatiei judetene a democrat liberalilor hunedoreni. S-a aliat cu mai multi: Cristian Vladu, Veniamin Blaga, Tiberiu Ridzi pentru inlaturarea lui Barbu din functia de presedinte judetean. In alegeri s-a aliat cu Cosmin Nicula (PSD), candidat in acelasi colegiu senatorial ca si Gheorghe Barbu, dandu-i acestuia lovitura de gratie. Ii furniza lui Nicula date din interiorul partidului pentru a-l sabota pe Barbu. Si au reusit. Acum este foarte sigura pe ea mai ales ca sotul ei, Tiberiu Iacob, este primar in municipiul Petrosani. toata aceasta situatie este jenanta pentru PDL. Pacat ca nu intelege acest lucru si nu are onoare sa isi dea demisia.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii și povestesc pe la colțuri că un personaj al zo­nei, care merge…

55 de minute ago

Bulina albă

Florin Oancea, primarul municipiului Deva Pentru că, telecabina de pe Dealul Cetății pornește astăzi, iar…

59 de minute ago

Bulina neagră

Tatiana Rovinar, președinta Asociației Produselor Tradiționale Hunedoara Pentru că a înșelat un constructor care i-a…

59 de minute ago

Situație scandaloasă la Lăpugiu de Jos. Pubelele oamenilor sunt golite de două ori pe lună. Cine a hotărât asta?

Locuitorii din comuna Lăpugiu de Jos sunt supuși unei situații inacceptabile, fiind obligați să aștepte…

59 de minute ago

Nepotul care și-a tăiat unchiul cu sabia, judecat pentru omor

Tânărul s-a înarmat cu o sabie și a intrat peste unchiul său în casă cu…

o oră ago

Noua escrocherie care te lasă printr-un apel fără nici un ban în cont. Poate avea chiar vocea mamei

Directoratul Național de Securitate Cibernetică avertizează că escrocii au găsit o nouă metodă prin care…

o oră ago